Ponta se pregătește de iarnă. Miniștrii, luați la rost în ședința de guvern. „ACUM vă rog frumos, că data viitoare nu vă mai rog”

Ponta se pregătește de iarnă. Miniștrii, luați la rost în ședința de guvern. ACUM vă rog frumos, că data viitoare nu vă mai rog
Publicat: 26/10/2012, 11:09
Actualizat: 01/08/2014, 21:53

Premierul Victor Ponta i-a băgat în ședință pe toți ministrii pentru a-i anunța că nu vrea să mai audă scuze din partea lor în sezonul de iarnă, toată acțiunea de deszăpezire necesitând să fie începută chiar de luna aceasta.

„Vreau să aveți utilajele pregătite, nu prin cine știe ce locuri, ci în toată această perioadă, peste tot. Nu vreau să ne trezim după ce e zăpadă pe stradă să căutam uilajele. Nu vreau să mai aud scuze după. Vă spun fără nicio ironie că nu vreau să mai aud că iarna nu-i ca vara. D-aia suntem stat, d-aia încasăm taxe și impozite, ca să nu le spunem oamenilor să dea ei cu lopata, asta e atribuția noastră. Dacă acum când e soare afară nu luați măsurile necesare, nu vreau să aud după aia de ce nu le-ați luat. Vă rog frumos acum, că data viitoare nu vă mai rog frumos”, a spus premierul, în ședința de guvern.

Pe lista argumentelor date de Ponta, cu explicația „chiar dacă unora nu le convine”, a fost și faptul că nu vrea să mai audă de la televizor că a venit iarna și să apară „aceleași catastrofe ca anii trecuți”.

„Nu vreau să mai văd la televizor că sunt drumuri blocate sau localități izolate. Vreau să luați măsuri din timp ca să nu ne trezim după ce e zăpadă pe stradă să stăm să căutăm utilajele. Chiar dacă unii oameni o să se supere că suntem prea precauți, astea sunt măsuri necesare, ei o să fie totuși într-o casă cu acces la electricitate și la servicii. D-asta sunteți aici toți aici, nu s-o ia fiecare pe calea lui și să ne întâlnim prin nu știu ce localitate la deszăpezit.Nu vreau să mai văd catastrofele de anii trecuți, cu ambulanțele blocate în zăpadă”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase