Premierul Ciolacu a dezvăluit MOTIVUL pentru care va pleca din fruntea PSD: „Nu există liderul maxim, s-au dus acele poveşti!”

Publicat: 27/01/2024, 16:02
Actualizat: 27/01/2024, 16:03

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus membrilor partidului care sâmbătă au participat la conferinţa de alegeri a conducerii organizaţiei judeţene Satu Mare că, dacă PSD nu câştigă toate cele patru rânduri de alegeri de anul acesta, va pleca din fruntea partidului. Oficialul susține că şi-ar dori să nu fie exclus şi dă asigurări că nu îşi va înfiinţa altă formaţiune politică, aşa cum au făcut unii dintre predecesorii săi.

„Mulțumesc, PSD Maramureş! Mulțumesc, PSD Satu Mare! Vom avea o victorie frumoasă în acest an!”, a postat Partidul Social Democrat pe facebook, după conferința ținută de Marcel Ciolacu.

„Categoric că, dacă nu le câştigăm, plec acasă”

Premierul a recunoscut că 2024 este un an provocator, recunoscând că nu ar fi stat peste trei ani de zile în fruntea partidului dacă nu ar fi avut cea mai bună echipă din istoria PSD.

„Este un an provocator anul 2024. Un an unde categoric că îmi doresc ca PSD să câştige toate rândurile de alegeri. Categoric că, dacă nu le câştigăm, plec acasă. (…) La un moment dat, toate funcţiile sunt vremelnice, durează mai puţin sau mai lung. (…) Eu, Marcel Ciolacu nu aş fi realizat nimic şi nu aş fi stat în fruntea partidului peste trei ani de zile dacă nu aş fi avut cea mai bună echipă din istoria PSD.

Ăsta este adevărul. (…) Asta este politica! Nu ne trebuie niciun consilier care să ne spună când e momentul să faci pasul, lateral sau înapoi. Cu adevărat, mi-aş dori să nu mă excludeţi, fiindcă eu am înţeles aceste reguli, dar sunt nişte reguli care ţin de bun simţ. Nu există liderul maxim, s-au dus acele poveşti! PSD a fost puternic în momentul în care a avut echipe puternice”, a afirmat Marcel Ciolacu sâmbătă, la Satu Mare, potrivit news.ro.

Afirmaţia a fost făcută după ce Ciolacu a spus că nu îşi va înfiinţa alt partid dacă va fi dat afară din PSD.

„Am promis că nu am să-mi fac un partid după ce colegii mei or să mă excludă din partid, fiindcă, de obicei, aşa facem cu preşedinţii partidului. Dar eu o să mă ţin tare şi îmi pun speranţele în Lucian Romaşcanu că o să mă ţină măcar preşedinte de onoare la Buzău”, a mai spus Ciolacu în acelaşi discurs.

 „Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri!”

Premierul Marcel Ciolacu i-a catalogat, sâmbătă, „măgari” pe cei care contestă măsurile de majorare a pensiilor, adăugând că vârstnicii „au construit România.”

Prezent, sâmbătă la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Satu Mare, preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a vorbit despre „pomenile electorale”

„Nu am nicio reţinere să spun: sunt un om care îmi asum lucruri, şi bune, şi rele. Sunt un om care ştiu să mă aplic şi să văd că, dacă continuăm cu pomeni electorale, se duce România în cap. Şi normal că mediul de afaceri vede că suntem direcţionaţi doar într-o anumită zonă, dar nici nu mai pot să rabd să-i văd la televizor că în continuu discută de unde sunt bani pentru pensionari.

Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri! Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente! Sunt o prioritate a unui guvern condus de un social-democrat dar avem obligaţia de a menţine echilibrul, s-au terminat extremele!”, a afirmat Marcel Ciolacu, sâmbătă, în aplauzele celor prezenţi la conferinţa de alegeri a PSD Satu Mare.

CITIȚI ȘI:

Ciolacu, despre „pomenile electorale”: „Nu mai pot să rabd să-i aud vorbind despre pensii. Mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România!”

Paul Stănescu aruncă „ZARURILE” pentru PSD. „Cine va câștiga toate cele patru rânduri de alegeri, va conduce România zece ani!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?