Premierul: Tăriceanu a căzut în capcana lui Ponta. Și-a asigurat un apus de carieră lamentabil

Redactor:
Teodor Bobei
Premierul: Tăriceanu a căzut în capcana lui Ponta. Și-a asigurat un apus de carieră lamentabil
Viorica Dăncilă a declarat, la dezbaterea moțiunii de cenzură, că președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și-a asigurat un sfârșit de carieră lamentabil după ce a căzut în capcana lui Victor Ponta, pe care l-a catalogat "maestrul minciunilor și expertul în jocuri de culise cu finalitate zero".

„Îl avem pe domnul Tăriceanu care a pus umărul la acest demers sortit eșecului. Cu toată experiența domnului Tăriceanu, a căzut în mod rușinos în capcana domnului Ponta și și-a asigurat un apus al carierei politice lamentabil. Asta este ceea ce se întâmplă celor care se aliază cu Ponta, premierul demisionar pe Facebook, maestrul minciunilor și expertul în jocuri de culise cu finalitate zero. Iată că nici cu președinte candidat și cu cel fugit de la guvernare în brațele lui Ponta nu ați reușit și nu veți reuși să faceți nimic bun”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a acuzat liderii Opoziției că nu au în vedere interesele oamenilor.

„Iată totuși că, nici măcar așa, cu președintele-candidat de partea voastră și cu partenerul de alianță fugit în mod rușinos de la guvernare în brațele lui Ponta, nu ați reușit și nu veți reuși să faceți nimic bun. Pentru simplul motiv că nu aveți niciun plan pentru România. Voi nu vă luptați pentru un proiect, pentru o viziune sau pentru bunăstare. Voi nu vă luptați să faceți bine oamenilor, să aduceți vreo formă de progres în viața de zi cu zi a fiecăruia. Voi luptați împotriva Partidului Social Democrat, luptați unii cu alții, luptați cu interesul țării și al românilor!”, a completat liderul de la Palatul Victoria.

Guvernul se bazează pe 202 parlamentari PSD, în timp ce Opoziția , matematic, deține 238 de voturi.

Pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată este nevoie de cel puțin 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului.

Inchide