Primarul din Feldru susține că fiul său, fin al lui Geoană, DIVORȚEAZĂ întrucât soția a votat cu PDL

Primarul din Feldru susține că fiul său, fin al lui Geoană, DIVORȚEAZĂ întrucât soția a votat cu PDL
Publicat: 13/06/2012, 22:56
Actualizat: 12/12/2013, 11:56

Primarul în exercițiu al comunei Feldru, Ștefan Sângeorzan (PSD), care s-a aflat în fruntea comunei 12 ani, dar acum a pierdut în fața candidatului PDL, susține că fiul său, care l-a avut naș de cununie pe Mircea Geoană, a înaintat divorț întrucât soția sa și familia ei au votat candidatul PDL.

Primarul în exercițiu al comunei Feldru, Ștefan Sângeorzan, a făcut mai multe mărturisiri, miercuri seară, la stadionul Gloria Bistrița, după ce echipa Pro Someș Feldru, pe care a susținut-o în timpul mandatului, a pierdut cu 2-3 finala Cupei României, faza județeană, în fața echipei Viitorul Lechința, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu credeam niciodată, după 12 ani la Primărie, că se pot băga atâtea zeci de miliarde într-o comună doar pentru a dărâma un om și a duce o comună în opoziție, dar a fost ambiția lui Ioan Oltean (secretarul general al PDL – n.r.). Știind că nu mai are nimic de câștigat în Bistrița-Năsăud, a avut o miză pentru doi primari, cel din Feldru, adică subsemnatul, și cel din Șanț, comune în care Mircea Geoană a câștigat împotriva lui Traian Băsescu (la alegerile prezidențiale -n.r.)”, a declarat Ștefan Sângeorzan.

El a spus că liderul PDL Bistrița-Năsăud a încercat să îl „cumpere” înainte de începerea campaniei electorale, propunându-i să candideze pentru PDL.

„Nu e de vânzare primarul din Feldru, nici omul Ștefan Sângeorzan și atunci a venit cu mai multe miliarde să îl dărâme. Sigur că a reușit. Din păcate, nu a făcut-o singur. Și-au dat mâna în comună la mine cu preoții ortodocși și pastorii penticostali. A venit chiar și pastorul de pe țară al Bisericii Penticostale, Ciui. Ioan Oltean a stat cinci zile la Feldru și a împărțit ziare. Dacă în urmă cu patru ani câștigam alegerile cu 1.600 de voturi, detașat, la 600 de voturi de ei (de PDL – n.r.), acum le-am pierdut având 1.900 de voturi. Niciodată în Feldru nu a fost așa o participare masivă la vot. Au fost oameni care, când au văzut 2.000 de lei în casa lor, au venit la vot”, a declarat Ștefan Sângeorzan.

El a susținut că are informații că peste 300 de familii au primit câte 2.000 de lei ca să voteze candidatul PDL, Grigore Țiolan, și a spus că are martori pentru toate aceste acuzații pe care le face și va aduce probe în caz de nevoie.

„Eu primar nu voi mai fi niciodată, fiindcă pentru aceasta trebuie să îndeplinesc trei condiții: să vreau eu, să vrea Dumnezeu și să vrea oamenii. Prima condiție nu mai există, nu voi mai vrea niciodată. Am 52 de ani și ies cu fruntea sus. Nu am putut crede niciodată ce s-a întâmplat la Feldru în noaptea alegerilor, când vreo 300 de oameni, toți sub influența alcoolului, mi-au aruncat cu pietre în casă”, a spus el.

El a declarat că, în casă, are doi socri care sunt bolnavi, iar soția lui la fel și nu mai vrea să își expună familia la astfel de întâmplări.

„Nu meritam în noaptea alegerilor un astfel de tratament. Vreau să plec din comuna Feldru, acolo unde sunt moșii și strămoșii mei. Nu știu unde să mă duc fiindcă nu am nicio garsonieră în altă parte, nici eu, nici copiii mei”, a declarat Sângeorzan, care a adăugat că, deocamdată, amână decizia de a se muta fiindcă intenționează să continue lupta împotriva PDL.

El a spus că, deși a fost înfrânt în acest război, a decis ca totuși, în toamnă, dacă USL nu va avea un candidat mai bun, să intre în cursa pentru un fotoliu de parlamentar pe Valea Someșului Mare, colegiu în care acum deputat este chiar Ioan Oltean.

„Nu am banii lui, dar voi vinde două terenuri de la părinții mei și voi merge pe urmele lui Ioan Oltean. Voi face tot ce îmi stă în putință fiindcă nu pot să cred că în 2012 ajung să cerșească o pâine de la Ioan Oltean, parcă el ar fi Dumnezeu, el ne dă serviciu, el ne dă apă, o să ne dea și aer pe Valea Someșului. Cred că e de ajuns pe Valea Someșului. Am fost trei primari care i-am stat în coaste, eu, primarul din Șanț și cel din Parva. I-a rezolvat pe toți trei. Din păcate, mi-a rezolvat și comuna. Acum plâng oamenii și îmi spun că au luat bani și au votat împotriva mea”, a spus Sângeorzan.

El a spus că pierderea fotoliului de primar al comunei Feldru a creat adevărate drame chiar și în familia sa, fiul său Ștefan Sângeorzan Jr., al cărui naș este Mircea Geoană, înaintând divorț întrucât soția sa și familia acesteia au votat împotriva lui.

„A votat împotriva mea chiar și o noră și familia ei, de a doua zi, feciorul meu a înaintat acțiune de divorț, după cinci ani de căsătorie. Deci se întâmplă drame. Mi-e greu să vorbesc în fața dumneavoastră despre aceste lucruri, dar sunt reale și mă afectează foarte mult”, a declarat el.

Ștefan Sângeorzan a spus că, deși e primul pe lista de consilieri a USL, nu va accepta să fie consilier local la Feldru, ci se va pregăti pentru campania din toamnă.

Ioan Oltean nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzațiile făcute de Ștefan Sângeorzan, dar, într-o conferință de presă care a avut loc luni, el i-a felicitat pe locuitorii comunei Feldru fiindcă l-au înlăturat pe Ștefan Sângeorzan din funcția de primar.

„Le mulțumesc locuitorilor comunei Feldru pentru că au sancționat nu numai lipsa de interes a primarului (Ștefan Sângeorzan – n.r.) față de această comună în ultimii 12 ani, ci au sancționat și violența acestuia. Au sancționat modul în care s-a purtat pe toată durata campaniei electorale. Este un comportament pe care noi l-am condamnat și iată că și electoratul a făcut același lucru. Iată că astăzi, Ștefan Sângeorzan nu mai este primarul celei mai mari comune din județul Bistrița-Năsăud”, a spus Ioan Oltean.

În urmă cu cinci ani, Mircea Geoană, la vremea aceea președinte al PSD, a fost nașul de cununie a lui Ștefan Sângeorzan Jr. Geoană a venit la Feldru și a participat la nuntă, care s-a desfășurat după tot ritualul zonei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge noua Dacia Duster în off-road? Test în condiții reale cu noul SUV românesc...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Lui Meghan nu-i pasă de cancerul Regelui Charles și prințesei Kate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului