Primul lider PNL care se autopropune candidat pentru primăria Capitalei. Reacția lui Bușoi

Primul lider PNL care se autopropune candidat pentru primăria Capitalei. Reacția lui Bușoi
Publicat: 06/05/2018, 14:27
Actualizat: 26/03/2019, 17:05

„Vă anunț că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcția de candidat al PNL pentru Primăria Generală”, a spus Viorel Cataramă.

El a fost aplaudat de liberalii prezenți la conferința Organizației București a PNL, organizată la Palatul Parlamentului.

„În București ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alinață condusă de dl Cioloș, un impostor politic care a supt din seva PNL și l-a trădat. Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi ca lucrează la nu știu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câștige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate șansele și toate atuurile să câștigăm alegerile. Cu o condiție – să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spațiul public ideile socialiste, mă refer la dl senator Zamfir, care ne-a făcut atâta și atâta rău, să adoptăm un program de dreapta și să ne focusăm spore electoratul care votează dreapta”, a mai spus Cataramă.

Președintele PNL București a declarat duminică, cu privire la anunțul lui Viorel Cataramă privind intenția de a candida la Primăria Capitalei, că trebuie văzute care vor fi toate opțiunile din partid și făcută apoi o evaluare în baza unor criterii obiective.

„Mai e mult timp pentru ca aceste persoane să confirme sau nu. În calitate de președinte, trebuie să văd toate opțiunile și trebuie să ne supunem unor criterii obiective. Apreciez faptul că dumnealui a anunțat această intenție. Chiar dacă nu au anunțat-o public, mai sunt și alți colegi din organizația de București care si-ar dori să intre în luptă. Vom vedea la momentul respectiv”, a declarat Cristian Bușoi, președinte PNl București.