PSD va avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban

PSD va avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban
Sursa FOTO: EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO
Publicat: 13/10/2021, 22:52
Actualizat: 13/10/2021, 22:54

Vicepreşedintele Camerei Deputaților, Sorin Grindeanu (PSD), de la PSD a declarat, miercuri, la Parlament, că social-democraţii vor avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban şi că nu îl vor susţine pe Florin Roman pentru a prelua interimatul.

El a afirmat că, după demisia lui Ludovic Orban, plenul Camerei Deputaţilor trebuie să ia act de vacantarea locului, care se va întâmpla cel mai devreme luni.

”Luni vom lua act, în plen, şi va trebui ales cât mai repede un preşedinte al Camerei, cu drepturi depline”, a spus Grindeanu.

Acesta a mai precizat că cei de la PSD nu au neapărat dorinţa de a avea preşedinte interimar la Cameră, dar sigur vor avea candidat pentru şefia forului legislativ.

„Nu avem dorinţe de acest tip – de a conduce pe perioade limitate,  dar – în mod sigur – pot spune că, în momentul în care va fi votul în plen pentru alegerea preşedintelui, PSD va avea un candidat”, a adăugat Grindeanu, citat de News.ro.

Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult