Raluca Turcan, campanie în biserică. Liderul PNL împarte ajutoare nevoiașilor, într-o biserică din Sibiu

Raluca Turcan, campanie în biserică. Liderul PNL împarte ajutoare nevoiașilor, într-o biserică din Sibiu
Raluca Turcan, campanie în biserică. Liderul PNL împarte ajutoare nevoiașilor, într-o biserică din Sibiu / Sursa foto: Facebook - Raluca Turcan
Publicat: 01/11/2020, 20:03

Vicepremierul și prim-vicepreședinte PNL, Raluca Turcan, a împărțit ajutoare pentru persoane nevoiașe, într-o biserică din Sibiu, în prag de campanie electorală pentru alegerile parlamentare programate în data de 6 decembrie.

Raluca Turcan împarte ajutoare pentru nevoiași, într-o biserică din Sibiu

,,Puterea comunităților mici de a nu lăsa pe nimeni în urmă, hotărârea de a întinde suficient de multe mâini în ajutorul celor care au nevoie sunt esențiale în vremuri în care capacitățile statului și ale autorităților locale sunt afectate de realități nemaiîntâlnite în ultima sută de ani. În acest tablou, exercițiul continuu al faptelor bune este cel mai bun exemplu, dar și cel mai răsunător apel la implicare. În Sibiu, la Parohia Ortodoxă Turnișor, părintele Ciprian Creangă este autorul unor gesturi de atașament care au condus la rândul lor la altele și altele. Strădaniilor sale de a-i ajuta pe copiii din familii cu posibilități reduse din parohie, de a susține un program ,,Școală după școală”, de a oferi, practic, dovada apartenenței la o comunitate unită la bine și la greu s-au alăturat, cu modestie și căldură, acțiuni ale noastre, ale liberalilor sibieni. Recunosc că am colegi minunați: Dana, Alina, Cristina, Răzvan, Sorin, Alexandru și mulți, mulți alții”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Campanie electorală în biserică

Oficialul a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe fotografii de la Biserica Turnișor din Sibiu, unde, alături de alți membri ai organizației PNL, împarte ajutoare pentru nevoiași.

,,Părintele Ciprian Creangă conduce o comunitate de credincioși care s-a lovit fără doar și poate de ziduri precum discriminarea sau lipsa de resurse. Dar nici el și nici oamenii din jurul său nu au dezarmat și au format un liant între cei care pot și vor, și cei care au nevoie. Se spune deseori despre faptele bune că învie speranța. Ei bine, în Turnișor nu este cazul. Fiindcă aici speranța nu a murit niciodată!”, a mai precizat aceasta.