Rareș Bogdan îi ia peste picior pe partenerii din USR PLUS. „Să vină cu propuneri, nu cu aberații”

Rareș Bogdan îi ia peste picior pe partenerii din USR PLUS. „Să vină cu propuneri, nu cu aberații”
Rareș Bogdan îi ia peste picior pe partenerii din USR PLUS. „Să vină cu propuneri, nu cu aberații” / Sursa FOTO: fanatik.ro
Publicat: 19/04/2021, 11:54

Schimbarea premierului Cîțu, o propunere aberantă! Aceasta este declarație cu care Rareș Bogdan îi ia peste picior pe partenerii de guvernare. USR PLUS ar face bine să vină cu propuneri decente, nu cu aberații, transmite europarlamentarul liberal. Prim-vicepreședintele PNL a făcut aceste afirmații cu numai câteva ceasuri înainte de prima întâlnire a coaliției de guvernare după scandalul demiterii ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Șefii PNL, USR PLUS și UDMR se vor întâlni luni după-amiază. Viitorul Guvernului depinde de aceste discuții, în condițiile în care Dan Barna și Dacian Cioloș au anunțat că-i retrag sprijinul primului-ministru Florin Cîțu.

Rareș Bogdan: „Nu-l schimbăm pe Cîțu, nu cedăm niciun minister!”

Prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan anunță că partidul său nu va ceda șantajului USR PLUS. Florin Cîțu are tot sprijinul PNL și va rămâne în fotoliul de la Palatul Victoria!

„Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL. Eu voi propune și un vot de susținere pentru Florin Cîțu, pentru a se vedea că suntem în jurul lui. Pe cei de la USR PLUS îi așteptăm să desemneze un nou ministru la Sănătate. E clar că a fost o problemă la Ministerul Sănătății, dacă ceilalți miniștri nu au avut de ce să se plângă. Îi aștept să spună că vrem să introducem votul în două tururi. Mi-ar fi plăcut să văd și eu reforma promisă”, a afirmat Rareș Bogdan.

Îi aștept pe cei de la USR să vină cu propuneri, dar nu cu aberația că vrem să schimbăm premierul. Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu! Și nu cedăm niciun alt minister decât cele negociate în decembrie! Nu am greșit cu absolut nimic! – Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL

USR PLUS și conspirațiile ocultei mondiale

Rareș Bogdan este de părere că demiterea lui Vlad Voiculescu a fost o decizie foarte bună luată de premieră. O dovedesc chiar reacțiile celor de la USR PLUS, după cum a ținut să precizeze fostul om de televiziune.

„Cei de la USR-PLUS ne-au spus că este o campanie împotriva lui Vlad Voiculescu. Că este oculta mondială, că PNL își folosește influența în presă pentru a-l demoniza pe Vlad. După ce am văzut interviul lui Vlad Voiculescu de la un post tv, am înțeles încă o dată, dacă mai era nevoie, că decizia lui Florin Cîțu a fost una corectă și nu se mai putea continua așa. Vlad Voiculescu alimentează toate teoriile conspirației, toate lucrurile împotriva cărora noi am luptat”.

Este grav ca un fost oficial guvernamental să alimenteze un curent venit din Est și să distrugă toate eforturile Guvernului de a stăvili pandemia – Rareș Bogdan

Rareș Bogdan vrea să pună batista pe țambal „extrem de repede”

Prim-vicepreşedintele PNL vrea ca tensiunile din coaliţia guvernamentală „să se sfârşească extrem de repede”. „Nu dă deloc bine nici la Bruxelles, nu dă deloc bine nici în faţa cetăţenilor României”, susține Rareș Bogdan.

„Cred că lucrurile trebuie să se sfârşească extrem de repede, nu dă deloc bine nici la Bruxelles, nu dă deloc bine în faţa cetăţenilor României. Provocările sunt multe. Oportunităţile din criză sunt extrem de multe şi am mai vorbit de relocările marilor corporaţii europene, care şi-au trimis producţiile spre Orientul îndepărtat, India, China, Vietnam, Coreea de Sud, şi care şi le readuc în Europa după criza Covid. Pentru România poate fi o oportunitate grozavă. La fel, inclusiv criza din Ucraina şi criza de democraţie din Turcia sunt avantaje fantastice”, este de părere Rareş Bogdan.

În încheiere, liderul liberal le reamintește partenerilor din USR PLUS că România este sub umbrela de securitate NATO. Iar într-un parteneriat prioritar cu SUA, aceste certuri interne stârnesc îngrijorare. „Nu avem niciun motiv să avem astfel de sincope, astfel de chestiuni împiedicate. Repet, dau rău din punct de vedere al vieţii economice, din punct de vedere al încrederii cetăţenilor. Suntem, totuşi, în al treilea val, suntem în plină pandemie Covid-19, nu cred că asta aşteaptă cetăţenii de la noi”, a încheiat Rareş Bogdan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
O turistă a murit în timp ce își făcea un selfie lângă lacul din craterul...