Rareș Bogdan: Vă asigur că nu se rupe partidul și lucrurile se vor calma după 25 septembrie

Rareș Bogdan: Vă asigur că nu se rupe partidul și lucrurile se vor calma după 25 septembrie
Rares Bogdan
Publicat: 25/08/2021, 00:05
Actualizat: 25/08/2021, 00:07

Eurodeputatul Rareș Bogdan, a afirmat că PNL va rămâne unit și după congresul din 25 septembrie când se va desemna viitorul președinte al liberalilor.

Întrebat dacă se rupe PNL, Rareș Bogdan a afirmat că acest lucru este exclus.

„Exclus! Nu se va rupe, nu mai trăim ultimul deceniu al secolului trecut (…) El va rămâne și, din ultima bancă, ne va torpila până la un moment dat. El este obișnuit să lupte în gherilă, a fost cel mai bun luptător în gherilă”, a afirmat europarlamentarul”, a declarat europarlamentarul.

Rareș Bogdan anunță că Orban nu va pleca din partid, dacă Florin Cîțu va câștiga alegerile pentru șefia PNL, dar sugerează că il va trage pe o „linie moartă”, rămânând un „atent observator” al PNL.

„Nu va pleca nici Ludovic Orban. Nu va fi adversar, va fi un atent observator a ceea ce facem. Nu e nimic rău dacă greșim”, a declarat Rareș Bogdan.

Întrebat dacă Ludovic Orban va fi exclus din partid în cazul în care pierde alegerile, europarlamentarul Rareș Bogdan a precizat: „Nu! Nici vorbă! Vă asigur dragii mei colegi că nu se rupe partidul și lucrurile se vor calma după 25, aveți încredere și vorbiți despre buna guvernare”, a precizat el.