• Publicat:
Politică

Răspunsul dat de Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă și-a pus botox în timp ce avea loc o ședință coaliției de guvernare

Răspunsul dat de Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă și-a pus botox în timp ce avea loc o ședință coaliției de guvernare
Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri, dacă sunt adevărat informații apărute în spațiul public potrivit cărora nu a participat la ședința de luni a coaliției din cauză că ar fi făcut injecții cu botox. Liderul PSD a replicat: „Se vede la mine botox? Sincer e prea mult".

Chestionată, vineri, la finalul întrunirii CEx al PSD, de ce nu a mai participat la ședința coaliției de luni, premierul a răspuns că a avut „o problemă de sănătate”.

Chestionată dacă sunt adevărate informațiile conform cărora și-ar fi făcut injecții cu botox, liderul PSD a spus: „Se vede la mine botox? Sincer e prea mult”.

Președintele PSD a lipsit de la întrevederea reuniunii coaliției de luni. Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că la întâlnire au participat Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, care au așteptat aproximativ 20 de minute să vină Viorica Dăncilă, reprezentanții PSD anunțând atunci că premierul urmează să vină.

În cele din urmă, discuția a început fără liderul Executivului, nefiind dat un argument legat de absența Vioricăi Dăncilă de la ședința cu ALDE.

O altă ședință a coaliției a avut loc miercuri, de data aceasta premierul fiind prezent la întrunire. Și luni Viorica Dăncilă se va întâlni cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Premierul a precizat că este convinsă că, din punct de vedere al corectitudinii, partenerii de coaliție vor spune dacă ies sau nu de la guvernare.

 

Tags:
Inchide