Cătălin Legănel
20.09.2019
Politică

Răspunsul lui Kelemen Hunor când a fost întrebat pe cine vede în turul doi al alegerilor: Ar fi un tur „cum nu a avut România de 30 de ani”

Răspunsul lui Kelemen Hunor când a fost întrebat pe cine vede în turul doi al alegerilor: Ar fi un tur „cum nu a avut România de 30 de ani”
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus, vineri, la Constanța, răspunzând unei întrebări, că se vede pe el și pe Theodor Paleologu în turul doi al alegerilor prezidențiale și că acesta ar fi un tur „cum nu a avut România de 30 de ani".

Kelemen Hunor s-a aflat, vineri, la Constanța, unde a avut o întâlnire cu reprezentanți ai minorităților naționale, iar la sfârșitul acesteia a anunțat că va depune la Biroul Electoral Central cele aproximativ 270.000 de semnături pentru susținerea candidaturii sale la alegerile prezidențiale.

Întrebat de jurnaliști pe cine vede în turul doi al acestor alegeri, președintele UDMR a afirmat: „Pe Theodor Paleologu și pe mine. Ar fi un tur doi cum nu a avut România de 30 de ani”.

Legat de candidatura sa la alegerile prezidențiale, Kelemen Hunor a spus că viziunea lui „nu este pentru maghiari, este pentru toți cetățenii României”.

„Este și pentru români, și pentru maghiari, și pentru tătari, și pentru turci, și pentru evrei, și pentru romi și pentru toată lumea. Sper că voi reuși să-i conving și pe români că cea mai bună soluție, cel puțin până în turul doi, este să mă voteze pe mine. Ați încercat cu români, nu erați mulțumiți, ați încercat și cu Iohannis, văd că există o oarecare nemulțumire, putem să continuăm pe acest drum. Încercați și cu mine și veți vedea că va fi mult mai bine decât cu oricare dintre acești președinți de până acum”, a spus Kelemen Hunor.

Inchide