Război total între USR PLUS și PNL! Dominic Fritz îi spulberă pe liberalii din Timiș. Cum i-a putut numi pe „partenerii” din coaliția de guvernare!

Război total între USR PLUS și PNL! Dominic Fritz îi spulberă pe liberalii din Timiș. Cum i-a putut numi pe „partenerii” din coaliția de guvernare!
Război total între USR PLUS și PNL! Dominic Fritz îi spulberă pe liberalii din Timiș. Cum i-a putut numi pe „partenerii” din coaliția de guvernare! / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/dominicprimar
Publicat: 09/03/2021, 13:40

Război total între USR PLUS și PNL! Cel puțin în Timișoara se dau lupte grele, iar acolo coaliția de guvernare de guvernare a rupt orice punte de comunicare. Edilul Domici Fritz este la cuțite cu liberalii din județ, pe care îi numește sabotori.

Fritz acuză PNL Timiș că stă numai în campanie electorală. În curând, vor avea loc alegeri la nivelul filialei liberale locale.

Război total între USR PLUS și PNL! Fritz: „O mişcare evident politicianistă”

Primarul Timișoarei arată că spitalele sunt încărcate cu cazurile Covid-19, iar cetățenii încearcă să-şi organizeze viaţa în carantină. În același timp, însă, PNL Timiş pare „să saboteze tot efortul timişorenilor şi al timişenilor de a ieşi din această situaţie critică”. Asta, chiar „cu riscul de prelungire a carantinei”.

Într-o postare pe Facebook, Fritz acuză că Alin Nica, președintele CJ Timiș, se ține de meciuri politice. Concret, îl atacă „într-o mişcare evident politicianistă, pentru a uni facţiunile din partid înainte de alegerile pentru şefia PNL Timiş”. Potrivit primarului, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, a carantinat în ultimele luni 17 localităţi. Unele dintre ele, chiar de mai multe ori, cum sunt Dumbrăviţa (de şase ori), Giroc (de trei ori) sau Dudeştii Noi. Niciodată, Alin Nica nu a criticat public deciziile de luate de CJSU.

„Alin Nica a lansat o salvă de informaţii trunchiate şi acuzaţii, unele de-a dreptul bizare. Ba că am muşamalizat infecţiile din Direcţia de Urbanism, deşi le-am anunţat într-o conferinţă de presă de acum două săptămâni. Ba că nu am trimis Poliţia Locală să facă controale, deşi ştie că Poliţia Locală, de un an, este în subordinea MAI. Ba că nu am forţat firmele din Timişoara să folosească telemunca, deşi are informaţia că acest lucru nu este decis de primar, ci doar de către angajatori”, explică Dominic Fritz.

Fritz vede și partea bună a reproșurilor

Totuși, Dominic Fritz admite că, din afirmaţiile şefului CJ Timiș, a reţinut și un reproş pe care-l va ancheta. Este legat de faptul că „nu s-au luat destule măsuri de precauţie în mijloacele de transport în comun. Deşi am primit mai multe asigurări că Societatea de Transport Public Timişoara face toate eforturile necesare, că tramvaiele şi autobuzele nu sunt supraaglomerate, nu voi ezita să cer demiterea directorului Nicolae Bitea dacă Alin Nica are dreptate”.

Ce îi reproșează Alin Nica primarului Dominic Fritz

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a declarat luni, între altele, că primarul Dominic Fritz nu a făcut suficiente pentru a preveni ca orașul de pe Bega să fie plasat sub carantină.

„Primarul, care este şi preşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, a avut cadrul contextual şi instrumentele, dar nu a făcut nimic pentru a reduce rata de infectare. Ba, mai mult, a trecut sub tăcere focarul de Covid de la Biroul de Urbanism. Nu testează angajaţii, nu are proceduri interne şi a expus populaţia la infectare”, a spus Alin Nica.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Klaus Iohannis a promulgat legea care îi protejează pe cei care fac evaziune fiscală sub...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu...
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii