Reacția PNL Sector 3, după ce Ludovic Orban a anunțat că va candida pentru un nou mandat de lider al partidului

Reacția PNL Sector 3, după ce Ludovic Orban a anunțat că va candida pentru un nou mandat de lider al partidului
Reacția PNL Sector 3, după ce Ludovic Orban a anunțat că va candida pentru un nou mandat de lider al partidului / Sursă Foto: Mediafax Foto - Alexandru Dobre
Publicat: 07/02/2021, 17:00

Biroul politic al Filialei PNL Sector 3 îl susține pe Ludovic Orban în decizia sa de a candidat pentru un nou mandat de președinte al partidului și îi va acorda tot sprijinul pentru a câștiga cursa internă.

„Preşedintele Ludovic Orban a preluat partidul în iunie 2017, la 1 an după eşecul politic din 2016. După numai doi ani de la preluarea mandatului, Ludovic Orban a reuşit să facă din PNL partidul câştigător în toate bătăliile politice electorale: europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare. Din opoziţie, PNL a câştigat alegerile europarlamentare din mai 2019. Apoi, în noiembrie 2019, liberalii au preluat guvernarea, reuşind să trimită acasă guvernul PSD Dăncilă, cu 1 an înainte de termenul stabilit pentru alegeri. Prin acest pas, PNL şi Guvernul Orban au limitat tragedia produsă de pandemie, prin alocarea de resurse către sistemul medical şi au menţinut economia pe linia de plutire, prin măsuri de susţinere iar, mai apoi, de relansare.

Au urmat apoi alegerile prezidenţiale, câştigate detaşat de candidatul PNL, Klaus Iohannis. Alegerile locale au adus o victorie remarcabilă pentru PNL. Judeţe care respectau de 30 de ani ”tradiţia” de a fi „roşii” au acum majoritate liberală”, arată filiala PNL Sector 3, într-un comunicat de presă.

PNL Sector 3, despre rezultatul la parlamentare

Sursa citată subliniază că alegerile parlamentare 2020, deși nu au adus scorul dorit pentru PNL, au permis blocarea revenirii PSD la putere și au dus la apariția coaliției de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR, condus de Florin Cîțu.

„Esenţa competiţiei interne e aceea că toţi suntem liberali, ne respectăm partidul, ţara şi ne dorim ce este mai bun pentru români. Iar puterea fiecărui liberal în parte stă în unitatea PNL”, conchide PNL Sector 3.

Florin Cîțu, tricou cu trupă rock în ziua vaccinării! Ce muzică ascultă premierul (FOTO)

Sâmbătă, în ziua vaccinării anti-COVID, premierul Florin Cîțu a purtat un tricou cu numele unei trupe rock celebre din SUA.

Se pare că Florin Cîțu este fan al trupei „FOO FIGHTERS”, din a cărei componență face parte și fostul toboșar de la „Nirvana”, Dave Grohl.

Stiliștii și jurnaliștii au comentat asupra deciziei lui Florin Cîțu de a purta un asemenea tricou la vaccinare.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult