Reacție AGRESIVĂ a unui lider PSD după ce mii de români au ieșit în stradă pentru un vot corect: „Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu` ăla să iasă la dezbatere?”

Publicat: 09/11/2014, 10:16
Actualizat: 09/11/2014, 14:45

În viziunea ei, nu a fost un număr foarte mare de oameni care au ieșit în stradă, spunând că, dacă vrea, poate mobiliza chiar a doua zi 20.000 de susținători ai PSD, doar la Craiova.

„Toate televiziunile sunt în delir că au ieșit 2000 de inși în stradă. Așa și? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem și noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?”, a scris OlguțaVasilescu, pe pagina de Facebook.

După aproximativ zece ore, Lia Olguța Vasilescu a revenit cu o altă postare. De data aceasta, ea se plânge de injuriile primite după prima postare, numindu-i „analfabeți” pe alegătorii lui Klaus Iohannis.

„Ultimele postari cred că i-au deranjat foarte tare pe simpatizanții nemțălăului, care mi-au umplut peretele privat de înjurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeții, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!… Cât ați mai muncit o noapte întreagă…”, a mai scris primarul Craiovei.

Românii au ieșit sâmbătă în stradă în mai multe orașe din România, dar și din străinătate, pentru a protesta față de umilința la care au fost supuși românii din diaspora pe 2 noiembrie, când mii dintre ei nu au putut vota la prezidențiale. La Sibiu, protestele au început de vineri seară, unde sute de manifestanți au scandat „Fiți eroi în turul doi”, mesaj lansat în campania Gândul „VOTEȘTI”. Sâmbătă, tinerii din București, Constanța, Iași, Cluj, Timișoara sau Oradea au ieșit în stradă simultan, pentru a-și arăta solidaritatea românii din diaspora.

Cele mai masive proteste au avut loc sâmbătă la Cluj și la Timișoara, unde în jur de 5.000 de oameni au protestat, cerând respectarea dreptului la vot în diaspora, dar și mesaje politice împotriva premierului Victor Ponta. Proteste au avut loc la București, Iași, Constanța sau Oradea. La București, în jur de 1.000 de oameni au părăsit zona Pieței Universității și s-au îndreptat în marș către sediul MAE. Ei s-au oprit în fața Guvernului și i-au cerut demisia lui Victor Ponta, apoi au mers la MAE unde au cerut demisia lui Titus Corlățean.