• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ce scor a obținut Elena Udrea la Roman

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ce scor a obținut Elena Udrea la Roman
Răsturnare incredibilă de situație

Răsturnare de situație în colegiul în care candidează Elena Udrea. După ce numărătorile paralele ale USL o dădeau pierzătoare în cursa pentru un nou mandat de deputat, Elena Udrea a ieșit public pentru a-și anunța victoria.

Ce scor a obținut Gigi Becali la alegerile parlamentare

„După o campanie mizerabilă, au pierdut colegiul. Cu 12.000 de voturi pot spune că sunt deputat de Roman”, a declarat Udrea, explicând că USL a pierdut deoarece nu a reușit să obțină 50%+1.

„De aici, din Roman, vom face rezistență la uselizarea țării”, a mai spus ea.

Anterior, vicepreședintele PSD Ioan Chelaru a declarat, pentru MEDIAFAX că Elena Udrea, candidat în colegiul Roman pentru Camera Deputaților, se află pe locul al doilea, după candidatul USL Liviu Brătescu, cotat cu 48,4%.

Chelaru a precizat că până în acest moment la nivelul colegiului Roman pentru Camera Deputaților s-au numărat voturile din 9 secții de votare din totalul de 49.

Potrivit vicepreședintelui PSD, candidatul USL Liviu Brătescu a obținut 48,4% din voturi, iar Elena Udrea se află pe poziția a doua.

De asemenea, Chelaru a precizat că toate celelalte colegii din județul Neamț ar fi fost câștigate, potrivit estimărilor, de USL, cu peste 50% din voturile valabil exprimate.

 

Inchide