Salteaua Iohannis, scaunul Dăncilă, noptiera Cumpănașu / Cataramă anunță mobilierul pentru prezidențiale – VIDEO

Salteaua Iohannis, scaunul Dăncilă, noptiera Cumpănașu / Cataramă anunță mobilierul pentru prezidențiale - VIDEO
Publicat: 28/09/2019, 10:30

Salteaua Klaus Iohannis- „confortabilă, se doarme de regulă pe ea în reprize de cinci ani. Înainte de a vă întinde, asigurați-vă că dispuneți de cinci ani în care nu trebuie să faceți nimic”, spune comentariul.

Scaunul Viorica Dăncilă- „supranumit >. Muncește la stat, stat degeaba. Este un scaun ușor analfabet, însă nimeni nu își cumpără scaune să stea de vorbă cu ele, doar să stea pe ele”

Pătuțul pentru copii Dan Barna- „Meșterilor ne place să creadă că toți copiii din România ar fi fericiți cu pătuțul Dan Barna unde să se joace de-a salvarea României”

Masa Florentin Pandele- „o masă obișnuită, nu mai înaltă decât o catedră de clasă școlară. Și când ai ceva de spus, te urci cu picioarele pe masa Florentin Pandele. Vine cu un microfon în toată Firea, dar de jucărie”.

Divanul Theodor Paleologu- „formă de mobilier clasică, prețioasă, ideală pentru cei care vor să se simtă mai importanți decât sunt, pentru că nimic nu se compară cu a sta lungit în divanul Paleologu, în timp ce savurezi o bucată de rahat turcesc cu fistic. Se poate instala și pe valpor, cu condiția să fie de acord și căpitanul vasului”

Noptiera Alexandru Cumpănașu- „O noptieră făcută din doar 4 scânduri. E recomandată celor care se află într-o strânsă legătură cu noaptea minții, noptiera Alexandru Cumpănașu e suficient de solidă pentru a fi oferită ca punct de sprijin de scroafele are vor să se urce în copac. Culoarea o recomandă și ca armă armă de luptă împotriva mafiei la tv și pe Fb”

Taburetul Mircea Diaconu- „piesă de mobilier mică și versatilă, care poate lua forma oricărui tur. E făcut să aibă de a face cu tururile oamenilor importanți, pe care îi tratează cu multă atenție. Poate fi așezat în orice colțișor, fie acasă, fie pe scena unui teatru, fie în Parlamentul European sau platou de filmare. Pe întuneric poate fi confundat cu fotoliul prezidențial”.

Bâta Miron Cozma- „O bâtă simplă, din lemn de fag. Simplitatea ei e cu bătaie lungă. Poate fi folosită pe stradă, când vrei să faci impresie. O bâtă săritoare”, spune comentariul care însoțește imaginea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase