Ședință de urgență la MAI. Dușa: Vom discuta despre stadiul acțiunii de reactualizare a listelor electorale

Ședință de urgență la MAI. Dușa: Vom discuta despre stadiul acțiunii de reactualizare a listelor electorale
Publicat: 18/08/2012, 11:05
Actualizat: 19/07/2016, 21:53

Conducerea Ministerului Administrației și Internelor s-a reunit în această dimineață pentru a discuta despre stadiul privind actualizarea listelor electorale.
”Având în vedere că marți, la ședința Curții Constituționale, Guvernul a primit termen pentru a înainta acea evaluare privind reactualizarea listelor până pe data de 10 iulie, voi purta o discuție cu colegii de la administrație legat de stadiul acestei acțiuni”, a declarat ministrul Administrației și Internelor Mircea Dușa, citat de Agerpres.

Plenul Curții Constituționale a României a decis, marți, în vederea asigurării soluționării cu celeritate a cauzei și pentru a evita prelungirea situației de instabilitate politică ce se răsfrânge direct asupra economiei naționale, să dispună preschimbarea termenului de dezbatere acordat în privința referendumului de la data de 31 august la 21 august.

Comisia Centrală pentru Recensământul Populației și a Locuințelor 2011 se reunește luni, la ora 13,00, la sediul Ministerului Administrației și Internelor.
Lucrările Comisiei vor fi conduse de ministrul Administrației și Internelor, Mircea Dușa, în calitate de președinte al acesteia.