Șeful de campanie al PNL, despre o confruntare Iohannis – Dăncilă: Nu își are locul în această campanie

Redactor:
Elena Crangasu
Șeful de campanie al PNL, despre o confruntare Iohannis – Dăncilă: Nu își are locul în această campanie
Șeful de campanie al PNL Dan Motreanu a declarat, luni, că o confruntare între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, înaintea turului al doilea, nu își are locul. El a precizat că democrația înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetățeanul, iar candidatul PNL va merge prin țară.

„Rezultate foarte bune și unde mai avem de muncit. Am făcut o analiză privind strategia de campanie pentru următoarele două săptămâni. Pentru noi este foarte clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri în turul al doilea, pentru că din punctul nostru de vedere, democrația înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetățeanul. Mergem pe întâlniri cu cetățenii. Din momentul când va începe campania vom avea întâlniri cu organizațiile și cetățenii. Vom face și mitinguri. Nu cred că vom avea mitinguri în București. Preferăm mai degrabă mitinguri în județele țării”, a afirmat Dan Motreanu, la finalul întâlnirii liberalilor cu Klaus Iohannis, luni seara la sediul PNL.

Întrebat dacă șeful statului Klaus Iohannis se teme de o confruntare cu Viorica Dăncilă, șeful de campanie al PNL a spus „nicidecum”.

„Nicidecum. Președintele nu se teme de o confruntare. Cei doi candidați sunt binecunoscuți, activitatea lor politică e cunoscută și cred că o confruntare nu își are locul în această campanie pentru că n uaduce nimic în plus. Cred că cetățenii cunoscut foarte bine punctele de vedere ale celor doi candidați, iar o confruntare nu ar aduce nimic în plus”, a conchis Motreanu.

Înainte de a participa la întâlnirea cu liberalii, Klaus Iohannis a declarat, întrebat luni cum răspunde scrisorii și invitației la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidențialelor.

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor începe pe 15 noiembrie și se încheie pe 23 noiembrie, ora 7.00.

Inchide