Șeful PSD, contestat, încă o dată, vehement din interior: Liviu Dragnea este exponentul cel mai notoriu al statului paralel. Cum ar fi ca membrii PSD să decidă să lupte cu adevărat împotriva lui?

Șeful PSD, contestat, încă o dată, vehement din interior: Liviu Dragnea este exponentul cel mai notoriu al statului paralel. Cum ar fi ca membrii PSD să decidă să lupte cu adevărat împotriva lui?
Publicat: 20/11/2017, 09:27

„Am văzut rezoluția partidului din care fac parte și, ca orice membru de partid, am citit-o cu tristețe și dezămagire. Liviu Dragnea și cei din jurul său sunt tot mai rupți de realitate. PSD este deturnat cu bună știință de la scopul său real, de partid de stânga, și este târât într-o luptă cu un dușman imaginar, un rău general care vine de undeva, din afară dar și din țară, de la servicii, de la multinaționale, de la bănci, de la ambasade, de oriunde mai puțin de la conducerea partidului. Membrii de partid trebuie să fie convinși că, deși nu este clar cu cine și pentru ce luptă, miza este uriașă, iar generațiile viitoare le vor fi recunoscătoare”, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa e Facebook.

Europarlamentarul a vorbit și despre„statul paralel” atât de des invocat de liderii PSD, arătând că, de fapt, chiar șeful partidului este produsul cel mai vizibil al unei astfel de construcții, aducând în discuție și„afacerile lui Liviu Dragnea cu oamenii lui Traian Băsescu fix în anul 2009 când PSD era în luptă electorală directă cu acesta”.

„În realitate, statul paralel chiar există și este ușor de identificat. Nu cred însă că Liviu Dragnea cere PSD-ului să lupte cu el, din moment ce tocmai Liviu Dragnea este exponentul cel mai notoriu al acestui stat paralel. Vorbim de acei câțiva politicieni și funcționari publici, extrem de bogați, lucrători toată viața lor la stat, membri ai unor rețele transpartinice de tip mafiot menite să fure miliarde de euro din banii publici, să treacă după bunul plac proprietăți ale statului în domeniul privat, în proprietatea lor.
România a fost sărăcită de multe miliarde de euro în doar câțiva ani de zile. Afacerile lui Liviu Dragnea cu oamenii lui Traian Băsescu fix în anul 2009 când PSD era în luptă electorală directă cu acesta spune multe despre agenda ascunsă a actualului lider social democrat”, a mai scris Ivan.

Acesta conchide afirmând clar că„da, există statul paralel”, doar că el e chiar Liviu Dragnea, susține europarlamentarul, pentru că șeful PSD mimează cu talent grija pentru oamenii săraci, dar are o avere pe care niciodată nu va putea s-o justifice ca fiind obținută prin mijloace legale.

„Da, există statul paralel. Numai că statul paralel este însuși Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice, și care mimează, cu destul talent, grija pentru săraci. În Teleorman și acum în România, săracii devin tot mai săraci în timp ce afacerile lui Vâlcov și Dragnea prosperă. Cum ar fi ca membrii PSD să decidă să lupte cu adevărat împotriva statului paralel? Unde se va mai ascunde atunci Liviu Dragnea?”, își încheie Cătălin Ivan mesajul.

Reacția vine după ce duminică europarlamentarul Sorin Moisă a anunțatcă demisionează din PSD, afirmând că partidul aruncă România într-o văgăună a istoriei pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de trecut și că formațiunea de guvernământ „a dezgropat, reactivat și adaptat la contextul actual al României o parte dintre reflexele îndelung cultivate în anii național-comunismului pe care le speram definitiv depășite”.

Sub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD a dezgropat, reactivat și adaptat la contextul actual al României o parte dintre reflexele îndelung cultivate în anii national-comunismului, spune Moisă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier