Senatorul PSD Șerban Nicolae le cere scuze oamenilor care l-au votat: Am cedat, nu am mai suportat insulta și calomnia repetate

Senatorul PSD Șerban Nicolae le cere scuze oamenilor care l-au votat: Am cedat, nu am mai suportat insulta și calomnia repetate
Publicat: 07/12/2017, 09:25

„Nu e niciun fel de bucurie sau de satisfacție. Probabil că electoratul care a trimis-o în Parlament pe doamna deputat a trimis-o exact pentru acest motiv, să ia 150 de milioane de lei pe lună, diurne, cazare, transport și așa mai departe, sume forfetare, ca să mă înjure pe mine. Am lăsat-o, a făcut-o de mai multe ori, din păcate pentru mine, și îmi cer scuze pentru asta, la un moment dat am cedat și am replicat, pentru că nu am mai suportat insulta și calomnia repetate. Față de electoratul meu îmi cer scuze, îmi pare rău, față de oamenii de bună credință, că nu pentru asta m-au trimis pe mine în Parlament, sper să nu se mai repete”, a transmis Șerban Nicolae la Parlament.

Acesta a catalogat comportamentul pe care l-a avut drept„o răbufnire”, ținând să aducă aminte că se discuta un proiect la care el este printre inițiatori și pe care s-ar fi așteptat la o dezbatere„cu argumente politice și de specialitate”: „Eu am lucrat foarte mult la acest proiect de lege, sunt între inițiatori și de aia sunt la Camera Deputaților astăzi. Nu am găsit pe nimeni, judecător sau procuror, să-mi reproșeze că prin această inițiativă sau prin amendamentele pe care le-am făcut aș afecta în vreun fel independența sau imparțialitatea justiției, aș politiza în vreun fel actul de justiție, aș pune sub control politic autoritatea judecătorească, tot ceea ce numim generic sistemul judiciar, de aceea m-aș fi așteptat ca discuția să fie una foarte serioasă, foarte profesională și cu argumente politice și de specialitate. Din păcate, în fața unor injurii repetate și a unor insulte repetate am avut o răbufnire pentru care îmi cer scuze”, a mai spus senatorul PSD.

Tot scandalul a început cu boicotul deputaților USR din ședința de plen de la Camera Deputaților, care au încercat să împiedice adoptarea Legii statutului magistraților. Aceștia au ocupat tribuna sălii de plen și au protestat afișând coli cu mesajul „Hoții”, după care au încercat să blocheze continuarea ședinței prezentând la portavoce toate amendamentele care au fost respinse.

Anterior, președintele de ședință, deputatul PSD Gabriel Vlase, a solicitat închiderea microfonului și consultări cu liderii de grupuri parlamentare. USR a criticat faptul că PSD-ALDE nu agreează dezbaterea propunerii de lege pe amendamente.

Deputata Cosette Chichirău a transmis tot scandalul live pe Facebook, enervându-l pe Șerban Nicolae. Aceștia au avut un schimb dur de replici în timpul dezbaterilor din plenul Camerei Deputaților a Statutului magistraților, Chichirău acuzându-l pe pesedist că fură, iar senatorul catalogând-o „proastă” și „asistată social”.

În timpul în care deputații USR au ocupat tribuna și au prezentat amendamentele la Statutul magistraților folosindu-se de o portavoce, Cosette Chichirău a intrat în direct pe facebook prezentând imagini din plen, din preajma tribunei, concomitent comentând ce se întâmpla în plen.

„Iată autorii acestor amendamente, iată autorii acestui abuz, iată ce fac ei din justiția României!”, spunea Chichirău în timp ce-i filma îndeaproape pe Florin Iordache și Șerban Nicolae. Aflată în trecere pe lângă deputații USR, Doina Pană a comentat: „Trădători de neam!”. Un alt deputat PSD, Cătălin Rădulescu a venit cu o foaie pe care scria „Sorosiștii papagal” și pe care a agitat-o prin fața telefonului cu care filma Cosette Chichirău.

Ulterior, ținta predilectă a filmării deputatului USR a fost senatorul Șerban Nicolae, afla la Cameră în calitate de coinițiator al proiectului. Văzându-se filmat, senatorul a început să comenteze cu Ioan Munteanu, liderul deputaților PSD, aflat și el în prima bancă: „Asta n-are nicio meserie. O asistată social…”

„Iar penalii ne conduc…”, a ripostat Chichirău. „Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”, a spus social-democratul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum a început revoluția rusă pe străzile Iașiului