Senatorul PSD Sorin Bota: Olguța Vasilescu să tacă, nu avem nevoie în Transilvania de mușchi arătați din Oltenia

Senatorul PSD Sorin Bota: Olguța Vasilescu să tacă, nu avem nevoie în Transilvania de mușchi arătați din Oltenia
Senatorul PSD de Maramureș Sorin Bota răspunde criticilor aduse de Lia Olguța Vasilescu organizațiilor PSD din Transilvania privind rezultatele în turul 1 al prezidențialelor, menționând că voturile din regiuni pot fi comparate doar când investițiile din Ardeal și cele din Oltenia vor fi similare.

„Pe doamna vicepreședinte PSD Lia Olguța Vasilescu dacă vrea să ne învețe cum să facem noi campanie, o invit să locuiască în Ardeal, sau poate reușim să-i facem 20% minorități cu buletin de Craiova, care votează în mod constant cu candidații lor, și atunci să vedem cât de bine știe dânsa să facă scor electoral!”, se arată într-un comunicat al lui Bota remis agenției MEDIAFAX.

El menționează că „votul din Transilvania înseamnă de două ori mai multă muncă decât pentru votul din Oltenia”.

„În aceste momente nu avem nevoie de indicații și de mușchi arătați din Oltenia, deoarece pentru votul din Transilvania înseamnă de două ori mai multă muncă decât pentru votul din Oltenia. Când investițiile făcute în Transilvania vor fi tot atâtea câte s-au făcut în sud și în Moldova, atunci vom putea sta de vorbă și să ne măsurăm în voturi. Ar face bine să tacă doamna Vasilescu și să nu facă asemenea declarații înainte de acest vot important pentru partid! Dacă cei din Oltenia și Moldova vor să câștige alegerile singuri, le dorim mult succes, dar nu le permit să ne dea indicații de cum să muncim noi, în campanie, în Transilvania”, mai afirmă senatorul Sorin Bota.

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat, miercuri, că este supărată pe filialele partidului din Ardeal că de fiecare dată pierd la alegeri, arătând vicepreședintele PSD Ioan Rus nu este deloc un bun organizator pentru partid.

„Noi suntem foarte supărați pe Ardeal că de fiecare dată noi câștigăm și Ardealul pierde”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu, înainte de întâlnirea conducerii PSD cu filialele privind analiza rezultatelor primului tur al alegerilor.

Ea a mai spus că Ioan Rus nu este deloc un bun organizator. „Poate să fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid”, a adăugat Lia Olguța Vasilescu, menționând că acum nu se pune problema de sancțiuni, deoarece este campanie electoarală.

Inchide