Septimiu Bourceanu: Introducerea de noi taxe acum ar însemna iresponsabilitate

Septimiu Bourceanu: Introducerea de noi taxe acum ar însemna iresponsabilitate
Septimiu Bourceanu, senator PNL Sursa foto: Facebook
Publicat: 21/06/2022, 12:22

Senatorul Septimiu Bourceanu atrage atenția, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că introducerea de noi taxe în această perioadă, de criză, ar fi o dovadă de iresponsabilitate politică.

Acesta spune că o povară fiscală mai mare ar „sufoca” românii și mediul de afaceri.

„Să introducem noi taxe în această perioadă ar însemna să fim iresponsabili și să sufocăm românii și mediul de afaceri. Asta pentru cei care nu înțeleg că astfel de măsuri sunt nejustificate și au învățat cuvinte noi precum «tiriplici»”, a scris pe Facebook Bourceanu, făcând referire la o declarație a președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: M-am săturat să apară tot felul de tiriplici

Referirea lui Bourceanu la termenul „tiriplici” vine după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că la fiecare discuție despre fiscalitate apar „tot felul de tiriplici care vin și își dau cu părerea”.

„Ne dorim o societate normală, justă, în care efortul este comun sau vom continua să fim pompierii de serviciu? Eu nu-mi doresc acest lucru și nici PSD-ul. Sau să facem parte dintr-o coaliție în care venim cu programe pe termen scurt, pe termen mediu și pe termen lung, ceva predictibil și discutat fără să impunem noi PSD-ul ceva sau Partidul Național Liberal. (…) M-am săturat la fiecare discuție așezată, să apară tot felul de tiriplici care vin și își dau cu părerea după ce au distrus România și să spună ce se întâmplă și cum creionează ei, cum creionează ei viitorul luminos și cât de bună este cota unică care nu mai există”, a spus Ciolacu, recent.

Reacția lui Marcel Ciolacu vine după ce fostul premier Florin Cîțu a criticat măsurile fiscale propuse de social-democrați.