Sorin Grindeanu îi răspunde premierului Florin Cîțu: „Minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin locul soluțiilor pentru românii cu venituri înghețate”

Sorin Grindeanu îi răspunde premierului Florin Cîțu: „Minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin locul soluțiilor pentru românii cu venituri înghețate”
Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD (s) și premierul Florin Cîțu
Publicat: 20/05/2021, 12:58
Actualizat: 20/05/2021, 13:03

Premierul Florin Cîțu susține că informațiile care circulă despre inflație reprezintă un fake news și anunță că România este pe locul șase în UE la acest capitol. Mai mult, premierul le sugerează membrilor PSD să le ceară scuze românilor pentru inflația din timpul guvernării lor.

Ca replică, prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a publicat, pe contul său de Facebook, că mesajele premierului reprezintă „minciuni și postări triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni”, care nu țin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluții pentru milioanele de români, afirmă Sorin Grindeanu.

Ceea ce nu înțelege deloc Florin Cîțu este că minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluții pentru milioanele de români, cu venituri înghețate, dar cu prețuri din ce în ce mai mari la utilități, combustibili și alimente”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD publică și o hartă a FIS cu măsurile fiscale, cheltuieli si amânări sau scutiri de taxe și impozite, petru sprijinul firmelor și populației la finalul lunii decembrie.

Premierul Florin Cîțu susține că informațiile care circulă despre inflație reprezintă un fake news și anunță că România este pe locul șase în UE la acest capitol. În plus, Cîțu le sugerează reprezentanților PSD să le ofere scuze românilor pentru inflația din timpul guvernării lor.


Citește și:

BREAKING NEWS | Cătălin Tolontan, audiat la DIICOT, pentru șantaj și constituire a unui grup infracțional organizat (VIDEO)


Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase