• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Supărarea președintelui Băsescu de Anul Nou: Par a fi singurul politician care mănâncă

Supărarea președintelui Băsescu de Anul Nou: Par a fi singurul politician care mănâncă
Șeful statului, Traian Băsescu, le-a reproșat, luni, jurnaliștilor prezenți la Covasna că au prezentat meniul restaurantului unde va petrece Revelionul ca fiind meniul președintelui, spunându-le iritat că unii proprietari de trusturi media "au interesul să satureze oamenii cu președintele".

Șeful statului, Traian Băsescu, le-a reproșat, luni, jurnaliștilor prezenți la Covasna că au prezentat meniul restaurantului unde va petrece Revelionul ca fiind meniul președintelui, spunându-le iritat că unii proprietari de trusturi media „au interesul să satureze oamenii cu președintele”.

Președintele Traian Băsescu a ieșit, luni, la o plimbare, împreună cu soția sa, vorbind cu oamenii care se plimbau în zona vilei de protocol din stațiunea Covasna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El i-a criticat pe jurnaliști că stau „agățați” de gardul vilei unde este cazat.

„Eu nu-mi doresc această publicitate. Ați stat agățați de gardul meu la Predeal, patru zile și patru nopți, acum stați la Covasna. Par a fi singurul politician care mănâncă. Înțeleg că nu vă interesează niciun alt politician. Dați meniul restaurantului, și nu al președintelui”, le-a spus jurnaliștilor șeful statului, vizibil iritat, referindu-se la meniul prezentat în presă de la restaurantul unde va petrece Revelionul.

Băsescu a mai spus că proprietari de trusturi media precum Dan Voiculescu sau Sebastian Ghiță „au interesul să satureze oamenii cu președintele”, dar oamenii vor „să fie lăsați în pace cu politicienii”.

„Desigur, un proprietar de trust media, cum e Voiculescu, are interes să satureze oamenii cu președintele, un proprietar de televiziune ca Ghiță de la PSD are același interes, dar interesul oamenilor este să-i lăsați în pace cu politicienii. În orice caz, am înțeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar președintele mănâncă”, a afirmat șeful statului.

El le-a atras atenția jurnaliștilor că meniul restaurantului prezentat de presă nu este meniul comandat de el, spunându-le că i-au mințit pe români.

„Și în orice caz am înțeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar președintele mănâncă. Dar vă mai spun ceva: îi mințiți pe români, pentru că acela este meniul restaurantului, nu este meniul comandat de mine”, le-a spus jurnaliștilor președintele.


MESAJE DE ANUL NOU pe care să NU le trimiți: o URARE DE ANUL NOU 2013 cu care nu dai greș

Urări, mesaje și SMS-uri de Anul Nou

Cinci MESAJE DE ANUL NOU. Ce urări și predicții fanteziste au făcut președinții României de Revelion, „dintre steaguri” sau „de pe trotuar”

Cele mai frumoase URĂRI de trimis familiei de Revelion 2013


Întrebat despre meniul pe care l-a comandat pentru noaptea de Revelion, Băsescu a răspuns: „Ce mâncați voi acum și analiștii”.

Ulterior, Traian Băsescu și soția s-au întors din drum, îndreptându-se în direcția opusă față de locul unde erau jurnaliștii.

Președintele Traian Băsescu va petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns, duminică, împreună cu soția sa, Maria, iar luni sunt așteptate și cele două fiice ale lor, Ioana și Elena.

În stațiunea Covasna se află și Prințul Paul și Prințesa Lia, cei doi cazându-se, luni, la hotelul de patru stele din localitate în care va petrece Revelionul și familia Băsescu. Fiul Prințului Paul și al Prințesei Lia, Carol Ferdinand, a fost botezat de președintele Traian Băsescu și de soția acestuia, Maria Băsescu.

Președintele Traian Băsescu a ajuns la Covasna cu un elicopter, cazându-se la vila de protocol din stațiune, unde ar urma să rămână până în 2 ianuarie.

Inchide