• Publicat:
Politică

Tăriceanu, despre moțiune: Cred că în momentul de față ALDE, ca partid de opoziție, trebuie să semneze

Tăriceanu, despre moțiune: Cred că în momentul de față ALDE, ca partid de opoziție, trebuie să semneze
Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Biroul Politic Executiv al ALDE se va reuni, luni, pentru a lua o decizie cu privire la strategia la moțiunea de cenzură. Liderul formațiunii a precizat că, în opinia sa, ALDE ar trebui să semneze moțiunea.

„ALDE discută luni în Biroul Politic Executiv care e atitudinea. Eu cred că în momentul de față, ca partid de opoziție, ALDE trebuie să semneze moțiunea”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, joi seară, la Digi 24.

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian a declarat, joi, că, în urma discuțiilor cu colegii săi din Camera Deputaților, toți deputații „loiali” ALDE semnează moțiunea de cenzură care ar urma să fie depusă de PNL împotriva Guvernului. Vosganian a mai anunțat că a semnat moțiunea.

PNL dorește să depună moțiunea de cenzură săptămâna viitoare, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX. Între timp, negocierile continuă cu celelalte partide, precum ALDE și Pro România, au precizat sursele citate. Moțiunea de cenzură este susținută deja de USR și PMP.

Liberalii vor să strângă cel puțin 233 de semnături pentru a se asigura că moțiunea va fi adoptată de Parlament.

 

Inchide