Testul antidoping, adus în discuție de Trump în disputa electorală din SUA. Cazul Hillary Clinton, în oglindă. Cuplul electoral Biden-Harris au acceptat provocarea testării

Redactor:
Nelu Dorobantu
Testul antidoping, adus în discuție de Trump în disputa electorală din SUA. Cazul Hillary Clinton, în oglindă. Cuplul electoral Biden-Harris au acceptat provocarea testării
În contextul suspiciunilor lui Donald Trump cu privire la adversarul său din cursa pentru Casa Albă, Joe Biden, președintele SUA în exercițiu a declarat miercuri, 26 august 2020, că va solicita un „test antidoping” înaintea dezbaterii cu contracandidatul democrat / Sursă foto: Shutterstock / caracter ilustrativ

În contextul suspiciunilor lui Donald Trump cu privire la adversarul său din cursa pentru Casa Albă, Joe Biden, președintele SUA în exercițiu a declarat miercuri, 26 august 2020, că va solicita un „test antidoping” înaintea dezbaterii cu contracandidatul democrat.

Într-un interviu acordat Washington Examiner, scriu cei de la Barrons, citând informații AFP, fără a prezenta vreo dovadă tangibilă, liderul de la Casa Albă a mărturisit că a fost intrigat de îmbunătăţirea prestaţiilor lui Joe Biden în cursul primarelor democrate.

„Vom reclama un test antidoping”, a afirmat Trump.

În aceeași ordine de idei, președintele în exercițiu s-a declarat uimit de performanţele fostului vicepreşedinte cu prilejul ultimei dezbateri în faţa lui Bernie Sanders, în martie 2020.

„Tot ce vă pot spune este că mă pricep la chestii de genul ăsta. M-am uitat la el în timpul dezbaterilor cu toţi acei oameni (n.r. – candidaţii la învestirea democrată). Era incompetent, dar împotriva lui Bernie a fost normal. Cum se poate explica asta?”, se întreba actualul lider de la Casa Albă.

Istoria se repetă. Și Hillary Clinton a pățit-o

În urmă cu patru ani, în plină campanie, omul de afaceri republican făcea afirmaţii similare, lansând ipoteza că adversara sa democrată de la acea dată, Hillary Clinton, a recurs la droguri.

„Nu ştiu ce se întâmplă cu ea. La începutul ultimei dezbateri, era plină de viaţă, iar la final, abia s-a putut urca în maşină”, afirma Trump la acea vreme, în batjocură.

Prima dezbatere între Donald Trump şi Joe Biden este prevăzută la 29 septembrie. Următoarele vor avea loc la 15 şi 22 octombrie.

Cuplul electoral Biden şi Harris vor fi testaţi regulat. Infecția cu coronavirus este însă ținta demersului sanitar

Candidatul prezidenţial al democraţilor americani, Joe Biden, şi coechipiera sa, Kamala Harris, vor fi testaţi în mod regulat împotriva infecţiei cu noul coronavirus.

Și asta în contextul în care echipa de campanie se pregăteşte pentru posibilitatea înmulţirii evenimentelor publice în perspectiva alegerilor din noiembrie pentru Casa Albă, transmitea marţi, 25 august 2020, agenția Reuters.

Din martie, de când noul coronavirus a început să se propage la scară largă în Statele Unite, Biden a participat la puţine evenimente publice, majoritatea în apropierea reşedinţei sale din Delaware.

În urma nominalizării oficiale a lui Biden drept candidat la preşedinţie la Convenţia democrată de săptămâna trecută, echipa sa de campanie îşi extinde protocoalele sanitare pentru o nouă fază a cursei, în care fostul vicepreşedinte s-ar putea afla în proximitatea fizică a alegătorilor.

Biden (77 de ani), Harris (55 de ani) şi personalul de campanie care interacţionează cu ei vor fi testaţi „în mod regulat”, în conformitate cu recomandările consilierilor medicali.

NEWS ALERT. Primul mare transfer reuşit de CFR Cluj în această iarnă. Campioana României i-a...
'A murit infectat cu COVID'. Mihai Gâdea, în doliu
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Lux și opulență! Unde e cazată Simona Halep în Australia: resortul e fabulos! Cât costă...
Oamenii cu care România se mândrește. Topul în care au fost introduși doi oameni de...
Avertismentul directorului general al OMS: Lumea se află în pragul unui eşec moral catastrofal
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Medicii din Wuhan recunosc că au fost puși să mintă despre COVID. Imagini cu o...
'A murit infectat cu COVID'. Mihai Gâdea, în doliu
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
China bagă iar în panică omenirea: totul s-a întors la 180 grade. Se întâmplă chiar...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Vestea extrem de tristă a dimineții legată de Sebi, copilul de 7 ani dispărut fără...
Spray-ul nazal care te protejează de COVID. Eficiența este de 95%
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...
Inchide