Traian Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Nu mă voi opri niciodată dintr-o cursă electorală! E ca și cum ai spune unui avion la 11.000 de metri să oprească puțin

Redactor:
Alexandra Mortu
Traian Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Nu mă voi opri niciodată dintr-o cursă electorală! E ca și cum ai spune unui avion la 11.000 de metri să oprească puțin
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Traian Băsescu, despre protestele anti-mască: „Sunt manifestații ale oamenilor nu pentru că ei nu înțeleg, ci pentru că au fost obișnuiți cu libertatea”/ Sursă FOTO: Andreea Alexandru - Mediafax Foto

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a susținut în cadrul conferinței de presă de luni că nu se va retrage din cursa electorală înainte de alegeri, precizând că „e ca și cum ai spune unui avion la 11.000 de metri să oprească puțin”. 

Nu sunt geambaș de voturi, nu am de dat și de cumpărat, iau câte voturi pot. Nu mă voi opri niciodată dintr-o cursă electorală. E ca și cum ai spune unui avion la 11.000 de metri să oprească puțin. Eu sunt avionul”, a susținut Traian Băsescu.

Traian Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Nu mă voi opri niciodată dintr-o cursă electorală!

De asemenea, fostul președinte a făcut câteva precizări și despre alegerile parlamentare, anunțând că PMP nu va face alianță cu PNL din cauza modului în care liberalii au acționat în ceea ce privește alegerile locale, respectiv susținerea candidatului la Primăria Muncipiului București.

„Exclud alianță cu PNL-ul, pe ăștia nu-i mai crede nimeni”

„Exclud alianță cu PNL-ul, pe ăștia nu-i mai crede nimeni. Acum, până cu 7 zile înainte de depunerea listelor, au spus că facem alianță. Eram pregătiți să mergem pe listă comună la Primăria Capitalei, cu candidat unic, mai bine să îl susțină ei pe Nicușor Dan, nu noi”, a mai declarat acesta.

În ceea ce privește poziționarea PMP în sondaje înainte de alegerile locale, fostul președinte a anunțat că nu îl interesează „eu îmi fac treaba, candidez, PMP-ul are o treabă, candidează”.

SONDAJ CURS: ”Cu cine ați vota dacă alegerile din București s-ar desfășura duminica viitoare?” Surpriză! Ce poziții ocupă PMP și Traian Băsescu în bătălia electorală

Bătălia electorală se anunță a fi una extrem de dură, iar fiecare partid trimite în fața alegătorilor personalități carismatice care propun proiecte sociale și politice pe termen lung și mediu.

Într-un astfel de context, CURS a realizat – în perioada 12-16 august 2020 – un sondaj de opinie ale cărui rezultate sunt absolut surprinzătoare. GÂNDUL.RO vă prezintă, ÎN PREMIERĂ, care sunt preferințele alegătorilor din București, la acest moment.

Trebuie precizat că „universul de eșantionare” a fost reprezentat de populația adultă, rezidentă în București, în vârstă de 18 și peste, la întrebări răspunzând 921 de persoane.

Surprinzător sau nu, Partidul Mișcarea Populară se poziționează pe locul al patrulea în preferințele alegătorilor, în cazul în care alegerile ar avea loc duminica viitoare.

PMP primește 9% dintre voturile respondenților care au participat la acest sondaj CURS, primele trei locuri ale clasamentului fiind ocupate de PSD – 30 % -, PNL – 24 % – și Alianța 2020 USR Plus – 24 %, la egalitate cu Partidul Național Liberal.

 

 

Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
FOTO. Anamaria Ferentz, apariţie hot! Are peste 40 de ani, dar arată ca la 20...
ADIO, Crăciun și Revelion! DECIZIA a fost luată, documentul a fost semnat! TOȚI românii vor...
Vestea zilei în showibz. A NĂSCUT! FELICITĂRI
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Autobuzul fără șofer apare într-un oraș din România. Anunțul făcut de primărie
Trupele nord-coreene au ucis un oficial sud-coreean apoi au ars cadavrul, spune Seulul
Virusologul șef al Germaniei anunță când se va sfârși pandemia
Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
O femeie a luat decizia să-și schimbe RELIGIA. Nu bănuia nicio clipă că va ajunge...
Ce ASCUND visele şi sexualitatea reprimată
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Decizia este semnată. A ajuns la Monitorul Oficial. Când se închid școlile
Este DOLIU uriaş în lumea muzicii: Celebra cântăreaţă a murit
Hemoroizi sau cancer? Care sunt simptomele îngrijorătoare
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
Inchide