Traian Băsescu reface echipa învingătoare! Candidatura la Primăria Capitalei, completată de anunțul fostului coleg de la PD-L de la Mehedinți – GALERIE FOTO

Redactor:
Alexandra Mortu

Traian Băsescu pare că vrea să readucă PD-L-ul la putere, mai ales în contextul în care duminică și-a depus candidatura pentru funcția de Primar General al Municipiului București iar fostul său coleg din PD-L a anunțat pe Facebook că vrea să conducă Consiliul Județean Mehedinți.

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a anunțat duminică, la Biroul Electoral Municipal, că și-a depus candidatura pentru funcţia de Primar General al Capitalei.

„Mi-am depus candidatura. Sper că sunt îndeplinite toate condițiile. Voi face peste 30% în opțiunile de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient, dar voi face peste 30%”, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, acesta a vorbit și despre problemele pe care vrea să le rezolve „odată cu începerea mandatului”, arătându-se foarte încrezător în câștigarea alegerilor pentru funcția de Primar General al Municipiului București.

Doljul, ținta lui Ion Cupă: Vrea funcția de președinte al Consiliului Județean

Însă și un alt fost membru PD-L vrea funcție de conducere, însă la nivel județean. Colegul de partid al lui Traian Băsescu, deputatul Ion Cupă, și-a anunțat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți.

„Într-un moment crucial pentru PMP am datoria, ca vicepreședinte național al partidului, să intru în competiție acolo unde pot fi soluția cea mai bună. Am 4 ani de experiență în conducerea instituțiilor publice cu rol de control și administrare fiscală din județul Mehedinți. Am experiență legislativă de 2 mandate. Cunosc problematica mediului, atât de importantă și pentru județul Mehedinți. Am o obligație majoră pentru a repune acest județ pe un nou drum al dezvoltării. Oamenii din Mehedinți au dreptul să trăiască mai bine!”, a scris Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP, sâmbătă pe Facebook.

Se pare că și în județul vecin, PMP-ul vrea să preia frâiele conducerii.

Craiova, pe lista PMP: Candidații pe Primărie și Consiliu Județean

Anișoara Stănculescu candidează pentru funcția de primar al Cariovei, alături de Mihail Cristian Negulescu, care vrea să obțină funcția de președinte al Consiliului județean Dolj. PMP Dolj și-a anunțat candidații la alegerile locale în prezența lui Eugen Tomac, președinte al partidului, și a lui Ion Cupă, vicepreședinte național al partidului.

„PMP Dolj și-a lansat astăzi candidații pentru alegerile locale, în prezența președintelui partidului Eugen Tomac, a secretarului general Ioana Constantin, a deputatului Ion Cupă, vicepreședinte național al partidului.

Sub sloganul În serviciul dumneavoastră! PMP o propune pe Anișoara Stănculescu pentru funcția de primar al Craiovei și o listă redutabilă pentru Consiliul Local.

Pentru funcția de președinte al Consiliului județean Dolj, sub deviza ”Omul potrivit”, PMP îl propune pe prof. univ. dr. Mihail Cristian Negulescu, susținut de o listă puternică pentru Consiliul județean. Principalii candidati ai PMP își vor lansa în perioada imediat următoare Ofertele electorale”, a anunțat PMP Dolj pe Facebook.

 

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
FOTO. Cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut Alexandra Stan! A lăsat la vedere...
Ce avere uriașă avea Sean Connery! Cine sunt cei doi moștenitori ai faimosului actor
România, sancțiune GRAVĂ dacă nu termină cu poluarea! Termenul pe care ni l-a dat Europa
VIDEO Ciocniri în centrul Barcelonei între protestatari şi poliţie în urma restricţiilor de circulaţie
Marea Britanie intră în carantină timp de o lună. Boris Jonhson: Nimeni nu își dorește...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
A intrat în baie peste soție și a găsit-o așa! Ce făcea femeia? Nici n-a...
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
CARANTINĂ în România, din decembrie?! Vestea venită chiar în această seară
Klaus Iohannis, ANUNȚ ȘOC! Toți românii sunt vizați
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Top 3 cele mai ghinioniste zodii în data de 1 noiembrie. Taurii se lasă ușor...
Inchide