Traian Băsescu reface echipa învingătoare! Candidatura la Primăria Capitalei, completată de anunțul fostului coleg de la PD-L de la Mehedinți – GALERIE FOTO

Traian Băsescu reface echipa învingătoare! Candidatura la Primăria Capitalei, completată de anunțul fostului coleg de la PD-L de la Mehedinți - GALERIE FOTO
Traian Băsescu reface echipa învingătoare! Candidatura la Primăria Capitalei, completată de anunțul fostului coleg de la PD-L de la Mehedinți / Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 16/08/2020, 14:08
Actualizat: 16/08/2020, 14:09

Traian Băsescu pare că vrea să readucă PD-L-ul la putere, mai ales în contextul în care duminică și-a depus candidatura pentru funcția de Primar General al Municipiului București iar fostul său coleg din PD-L a anunțat pe Facebook că vrea să conducă Consiliul Județean Mehedinți.

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a anunțat duminică, la Biroul Electoral Municipal, că și-a depus candidatura pentru funcţia de Primar General al Capitalei.

„Mi-am depus candidatura. Sper că sunt îndeplinite toate condițiile. Voi face peste 30% în opțiunile de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient, dar voi face peste 30%”, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, acesta a vorbit și despre problemele pe care vrea să le rezolve „odată cu începerea mandatului”, arătându-se foarte încrezător în câștigarea alegerilor pentru funcția de Primar General al Municipiului București.

Doljul, ținta lui Ion Cupă: Vrea funcția de președinte al Consiliului Județean

Însă și un alt fost membru PD-L vrea funcție de conducere, însă la nivel județean. Colegul de partid al lui Traian Băsescu, deputatul Ion Cupă, și-a anunțat candidatura pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți.

„Într-un moment crucial pentru PMP am datoria, ca vicepreședinte național al partidului, să intru în competiție acolo unde pot fi soluția cea mai bună. Am 4 ani de experiență în conducerea instituțiilor publice cu rol de control și administrare fiscală din județul Mehedinți. Am experiență legislativă de 2 mandate. Cunosc problematica mediului, atât de importantă și pentru județul Mehedinți. Am o obligație majoră pentru a repune acest județ pe un nou drum al dezvoltării. Oamenii din Mehedinți au dreptul să trăiască mai bine!”, a scris Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP, sâmbătă pe Facebook.

Se pare că și în județul vecin, PMP-ul vrea să preia frâiele conducerii.

Craiova, pe lista PMP: Candidații pe Primărie și Consiliu Județean

Anișoara Stănculescu candidează pentru funcția de primar al Cariovei, alături de Mihail Cristian Negulescu, care vrea să obțină funcția de președinte al Consiliului județean Dolj. PMP Dolj și-a anunțat candidații la alegerile locale în prezența lui Eugen Tomac, președinte al partidului, și a lui Ion Cupă, vicepreședinte național al partidului.

„PMP Dolj și-a lansat astăzi candidații pentru alegerile locale, în prezența președintelui partidului Eugen Tomac, a secretarului general Ioana Constantin, a deputatului Ion Cupă, vicepreședinte național al partidului.

Sub sloganul În serviciul dumneavoastră! PMP o propune pe Anișoara Stănculescu pentru funcția de primar al Craiovei și o listă redutabilă pentru Consiliul Local.

Pentru funcția de președinte al Consiliului județean Dolj, sub deviza ”Omul potrivit”, PMP îl propune pe prof. univ. dr. Mihail Cristian Negulescu, susținut de o listă puternică pentru Consiliul județean. Principalii candidati ai PMP își vor lansa în perioada imediat următoare Ofertele electorale”, a anunțat PMP Dolj pe Facebook.