Tudorel Toader pleacă în concediu de odihnă

Tudorel Toader pleacă în concediu de odihnă
Publicat: 06/08/2018, 13:06
Actualizat: 25/03/2019, 22:03

„În perioada 06.08.2018-17.08.2018 domnul ministru Tudorel Toader se află în concediu de odihnă”, se arată într-un anunț postat pe site-ul ministerului Justiției.

Luni a intrat în concediu și premierul Viorica Dăncilă.

Tot luni, a început a doua campanie de selecție de candidați pentru șefia DNA, care va ține o lună, interviurile urmând a fi susținute la începutul lunii septembrie, iar o concluzie să fie prezentată pe 6 septembrie, potrivit calendarului anunțat de ministerul Justiției.

Astfel, între 6 august și 6 septembrie, Ministerul Justiției organizează, la sediul său din București, selecția procurorilor pentru numirea în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Lista procurorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecție și programarea interviurilor se vor afișa la sediul Ministerului Justiției și se vor publica pe pagina Internet a acestuia, pe 29 august 2018.

Procurorii participanți la selecție vor susține, în perioada 03 – 05 septembrie 2018, un interviu cu ministrul justiției.

Rezultatele selecției se vor afișa la sediul Ministerului Justiției și se vor publica pe pagina Internet a acestuia, pe 6 septembrie 2018.

Cea de-a doua campanie de selecție a fost demarată după ce ministerul Justiției a anunțat că niciunul dintre cei patru candidați înscriși în prima rundă nu întrunește condițiile necesare pentru funcția de procuror-șef DNA.