Tudose îl critică dur pe Tăriceanu: „Orice logodnă, înfrățire, alianță este absurdă și ireală! Dacă ieși din spital nu o iei la fugă!”

Tudose îl critică dur pe Tăriceanu: „Orice logodnă, înfrățire, alianță este absurdă și ireală! Dacă ieși din spital nu o iei la fugă!
Publicat: 22/08/2019, 11:35

Un asemenea proiect nu i se pare fezabil lui Tudose nici după o eventuală ieșire a ALDE de la guvernare.

„Ce-i graba asta cu alianța? Nu ieșim din spital și ne punem pe alergat, nu-i deloc sănătos! După guvernarea asta impotentă și cu mari probleme, ar fi firesc ca Tăriceanu și ALDE să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire… ALDE are nevoie de liniște, de strângerea rândurilor și de noi alegeri. Vin alegeri acum, curând, și cred că ALDE are șansa să demonstreze pe cont propriu dacă ceea ce s-a întâmplat la europarlamentare, când n-a reușit să ajungă la 5%, a fost sau nu un accident. Haideți să vedem dacă a fost un accident! După aia, mai vorbim, vedem ce și cum”, a declarat Tudose, pentru podul.ro.

„De reținut și că nu domnul Tăriceanu s-a dezis de Liviu Dragnea și de toate pe care le-a făcut acesta, ci Liviu Dragnea a fost nevoit să plece într-o vacanță mai lungă. În vremea domnului Dragnea, domnul Tăriceanu nu credea că guvernarea PSD-ALDE era impotentă, toate mergeau frumos și bine”, a ținut să precizeze fostul premier.

Tudose consideră „absurdă” orice discuție privind o eventuală colaborare cu Tăriceanu și ALDE: „În momentul actual, orice discuție despre o eventuală logodnă, înfrățire, mezalianță sau alianță cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE este absurdă și ireală, total neserioasă – îi reamintesc domnului Tăriceanu că ALDE e la putere, la guvernare”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase