Udrea spune că după ce va câștiga șefia PDL, vor fi evaluate toate filialele partidului

Udrea spune că după ce va câștiga șefia PDL, vor fi evaluate toate filialele partidului
Publicat: 10/03/2013, 20:22
Actualizat: 04/02/2019, 02:15

Deputatul Elena Udrea susține că după ce va câștiga alegerile pentru președinția PDL vor fi evaluate toate filialele partidului, susținând că pentru a porni reconstrucția de la bază, este nevoie ca partidul să rămână unit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„După ce voi câștiga alegerile în PDL, primul lucru care se va întâmpla va fi o evaluare a tuturor organizațiilor astfel încât să pornim reconstrucția de la bază, este nevoie să ținem partidul unit. Toată lumea trebuie să se strângă în jurul ideii de reconstrucție a PDL. Ceva nemulțumește oamenii și s-au acumulat frustrări, supărări de-a lungul timpului, trebuie consumate și mers pe o soluție unitară”, a declarat Elena Udrea, duminică, la Constanța, după prezentarea moțiunii „Noul PDL – O nouă Românie”.

Ea a precizat că soluțiile nu mai trebuie impuse de la București în organizațiile locale pentru că acest lucru s-a dovedit a fi „falimentar”.

„Am promis că de pe 24 martie sunt în campanie în organizațiile din țară. Sigur o să încep cu cele care au probleme în interior, ideea fiind acea de a construi pentru partid, nu de a mai impune soluții de la București. Nu mai cred în politica făcută cu forța în interiorul organizațiilor, cu soluții venite de la București. S-a dovedit peste tot falimentară această politică, peste tot unde s-au impus soluții de la Capitală a ieșit prost”, a menționat Elena Udrea.

Deputatul a mai spus că din viitoarea conducere a partidului trebuie să facă parte reprezentanții tuturor moțiunilor și să nu se mai repete situația din 2011, când Vasile Blaga a refuzat să facă parte din echipa lui Emil Boc.

„Eu cred că toată lumea trebuie să rămână în echipă. Îmi doresc ca în viitoarea conducere a partidului să participe, să vină reprezentanții tuturor moțiunilor. Dacă se va întâmpla ca în 2011, când domnul Blaga a refuzat să facă parte din echipa câștigătoare a domnului Boc, a refuzat să primească postul de secretar general în echipa lui Emil Boc, dar a făcut opoziție în propriul partid ceea ce a dus la situația ca susținătorii dânsului să părăsească la un moment PDL și guvernul Ungureanu să cadă. Dacă s-ar întâmpla ca atunci, nu avem șanse, noi trebuie să rămânem uniți după 23 martie și toată lumea să tragă în aceeași direcție”, a explicat Udrea.

Ea a mai spus că are semnale că unii președinți de organizații întocmesc listele de delegați la Convenția Națională altfel decât s-a decis și că dacă se va întâmpla acest lucru, atunci va solicita ca listele respective să fie refăcute.

„Avem semnale în toată țara că președinții de organizații întocmesc listele altfel decât s-a decis. Vom verifica dacă se respectă principiul ca aleșii locali să fie prioritari în așa fel încât să nu fie primari care nu sunt pe listă, viceprimari, consilieri județeni în primul rând și în situația în care va fi așa, vom cere comisiei de organizare să impună organizațiilor care nu respectă criteriul să completeze listele așa cum este corect”, a afirmat Elena Udrea.

Ea a transmis un mesaj și către Forța Civică, spunând că le dorește succes dacă doresc să meargă separat, dar că îi așteaptă într-un proiect alături de PDL, în interiorul acestui partid.

„Le doresc succes dacă doresc să meargă separat pe scena politică. Eu spun că în viziunea mea PDL e singurul și cel mai puternic partid de centru dreapta din România și oricine vrea să fie în proiect cu PDL este binevenit în interiorul partidului. Dacă vor vrea să meargă separat le doresc succes, eu cred că împreună în interiorul PDL-ului putem fi mai puternici”, a mai spus Elena Udrea.

Udrea și-a lansat duminică, la Constanța, moțiunea „Noul PDL – O nouă Românie” pentru funcția de președinte al PDL.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Klaus Iohannis a promulgat legea care îi protejează pe cei care fac evaziune fiscală sub...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu...
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii