Un deputat USR susține că pe înlocuitorul lui Manda în Senat îl recomandă afacerile ilegale cu lemn

Redactor:
Ana Petrescu
Un deputat USR susține că pe înlocuitorul lui Manda în Senat îl recomandă afacerile ilegale cu lemn
Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a afirmat că senatorul care i-a luat locul lui Claudiu Manda este lăutarul Eugen Gioană, pe care îl recomandă mai puțin vocea, ci mai degrabă prietenia cu acesta și cu Olguța Vasilescu, precum și afacerile ilegale cu lemn.

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea și talentul. Vocea mai puțin, talentul de a fi prieten cu Manda și Olguța și afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era șef al Ocolului Silvic, Eugen Geoanca a avut mai multe contracte cu firmele rudelor și prietenilor, o adevărată caracatiță a lemnului în Dolj, fiind și demis după un control Romsilva. El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguța. Tinerel, fără mustață, așa cum îi zice și cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea”, a scris Adrian-Claudiu Prisnel, miercuri, pe Facebook.

Carmen Dima și Eugen Gioancă, care au fost consilieri județeni PSD până acum, au depus, miercuri, jurământul de senator al României.

Eugen Gioancă, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus jurământul de investire în mandatul de senator de Dolj, ca urmare a vacantării locului lui Claudiu Manda, ales europarlamentar.

Plenul Senatului l-a ales pe senatorul PSD Nicolae Moga ca vicepreședinte al Senatului în urma demisiei lui Claudiu Manda.

 

Inchide