Un important lider PSD își temperează colegii de partid: Nu cred că mitingurile ar trebui să se desfășoare în viitorul apropiat

Redactor:
Adrian Ilie
Un important lider PSD își temperează colegii de partid: Nu cred că mitingurile ar trebui să se desfășoare în viitorul apropiat
Mai multe pe gandul.info

„Consider că avem extraordinar de mult de muncă pe Codul administrativ și legile justiției și nu cred că aceste mitinguri ar trebui să se desfășoare în viitorul apropiat pentru că este nevoie și de prezența parlamentarilor”, a declarat senatorul Niculae Bădălău.

Acesta a spus că, deocamdată, parlamentarii partidului nu pot să absenteze de la Parlament în contextul în care legi foarte importante se află pe ordinea de zi a forului legislativ. „Consider că parlamentarii ar trebui să stea în Parlament să lucreze aceste legi”, a adăugat președintele executiv al PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, vineri, că membrii Comitetului Executiv au lăsat la latitudinea organizațiilor județene posibilitatea organizării de mitinguri, Dragnea neexcluzând însă organizarea unui miting în București.

„Am decis ca orice organizație din țară să poată să organizeze manifestații publice oricând, stabilind data, locul și motivul, coordonându-se sau nu între județe”, a declarat Liviu Dragnea.

El nu a exclus organizarea unui miting în București, dar a precizat că nu a fost de acord cu vreo formă de susținere pentru el. „Eu le-am spus că nu vreau susținere pentru mine. Le-am spus cu tot respectul cuvenit, apreciez foarte mult lucrurul ăsta, chiar e în regulă, adică m-a și impresionat. Nu numai discuțiile de astăzi și de aseară, ci și din zilele trecute. Toți mi-au zis și înainte de Comitetul Executiv și în timpul Comitetului Executiv, ca și mulți alți colegi din țară și oameni care nu sunt membri de partid, să nu cedez. Eu le-am zis că nu asta e întrebarea. Tema este întrebarea pe care le-am pus-o eu, dacă ei sunt dispuși să nu cedeze. Problema nu e Liviu Dragnea, ci dacă ei sunt hotărâți să nu cedeze, așa cum în 2016 nu au cedat și am reușit să câștigăm alegerile, cu tot acest an greu și cu un asalt continuu asupra noastră și asupra guvernului să facem din țara asta o țară mai bună, atunci lucrurile vor fi în regulă. Pentru asta nu am dorit să fie vreo susținere pentru mine, nici prin vot, nici prin rezoluție”, a mai spus președintele PSD.

Inchide