Un lider PNL, exclus din partid după ce a bătut o femeie în plină stradă. Galerie FOTO

Publicat: 17/06/2016, 20:33
Actualizat: 21/06/2016, 09:18

Cristian Cezar Constantinescu, îl acuză pe vicepreședintele PNL Bistrița Năsăud, Jenor Beudean, ca i-a agresat soția după un conflict în trafic. Liberalul ar fi trecut cu mașina pe roșu și era să o lovească pe femeie pe trecerea de pietoni. Când aceasta a ripostat, lovindu-i mașina, politicianul a devenit foarte violent și a început să o lovească.

„Pe data de 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soția mea se afla în Bistrița, pe Bulevardul Independenței, la trecerea de pietoni semaforizată, în zona BIG și după ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră. După ce a făcut cațiva pași, un autoturism marca Toyota, cu număr de înmatriculare BN30WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roșii a semaforului (pentru șofer). Evident că soția mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată și a lovit cu piciorul în mașina respectivă. Șoferul a înjurat-o (nici nu mă așteptam la altceva) și fiecare și-a continuat drumul. Soția mea a traversat într-un final, după momentul de spaimă, și a continuat să mearga în partea dreaptă, pe Bulevardul Independenței. Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Haliță, același autoturism care trecuse pe culoarea roșie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, șmecher!!!), șoferul s-a dat jos și a lovit-o pe soția mea peste față, a bruscat-o, i-a rupt maieul și a agresat-o verbal. Soția mi-a spus că textual, «ș-a pișat pe ea de durere și spaimă» atunci când bestia a lovit-o și nu a fost metaforă. Ticălosul a continuat violent, a încercat să o oblige pe soția mea să se urce în mașina lui (chipurile pentru a merge la Poliția Locală – dar știi ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte gânduri sau planuri avea ticălosul?), însă soția mea s-a opus și a încercat să sune Poliția apelând numărul de urgență 112.(…) Soția mea a reușit să cheme Poliția, iar aceștia au venit cam după jumătate de oră după producerea evenimentelor și după un al doilea apel către ei.

După cum am precizat, au existat martori, și, mai mult decât atât, există camere de supraveghere ale Poliției Locale. Unul dintre martori a imortalizat scenele agresiunii la care a fost supusă soția mea pe un aparat foto și ulterior, dând dovadă de un spirit civic extraordinar, un adevărat român, i-a adus un cd cu pozele”, descrie Cristian Cezar Constantinescu pe pagina sa de Facebook incidentul în care soția sa a fost agresată de Jenor Beudean, în plină zi, în mijlocul Bistriței, după un incident banal în trafic.

În urma publicării fotografiilor, copreședintele PNL a anunțat că Jenor Beudean a fost exclus din PNL: „Bărbatul care a agresat o femeie în plină stradă, în Bistrița, va fi exclus din PNL ca urmare a incidentului. Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză și nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autoritățile să-și facă treaba și să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor”, a scris Gorghiu pe Facebook.

De asemenea, PNL Bistrița-Năsăud a transmis un comunicat prin care se delimitează de faptele lui Jenor Beudean: „Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violență asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Șieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepțională, inacceptabile și nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Național Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Județean al PNL se va întruni în ședință de urgență cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut. Precizăm că domnul Jenor Beudean nu mai deține nicio funcție de conducere în cadrul PNL Bistrița-Năsăud din 15 aprilie 2016”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât