Un ministru din Guvern, atac dur la Liviu Dragnea înaintea ședinței decisive a CEx. Ce îi transmite acesta șefului PSD

Un ministru din Guvern, atac dur la Liviu Dragnea înaintea ședinței decisive a CEx. Ce îi transmite acesta șefului PSD
Publicat: 14/01/2018, 08:32

„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni”, a transmis ministrul Transporturilor printr-un comunicat de presă.

Mesajul are o țintă clară, Liviu Dragnea, iar Stroe susține că nu e normal ca primul ministru să aibă doar reposabilitatea actului de guvernare, el trebuie sa dețină și puterea de a hotărî ce e mai bine pentru Guvernul pe care îl conduce: „Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă și decizia”, a mai arătat acesta.

PSD a convocat ședința Comitetului Executiv luni, la sediul din partidului din Kiseleff, pentru a tranșa situația din partid, potrivit surselor Mediafax, mai mulți membri social-democrați solicitând întrunirea CEx cât mai urgent. Inițial, ședința lămuritoare a social-democraților urma să aibă loc la finalul lunii, la Iași.