Un senator PMP, adus cu ambulanța la votul pe moțiunea de cenzură din Parlament: Am fost acuzat de trădare, vreau să demonstrez contrariul

Redactor:
Alexandru Costea
Un senator PMP, adus cu ambulanța la votul pe moțiunea de cenzură din Parlament: Am fost acuzat de trădare, vreau să demonstrez contrariul
Senatorul PMP Cristian Lungu va fi adus, joi, de la spital, la Parlament, cu ambulanța, pentru a putea vota moțiunea de cenzură. Lungu este internat pentru o operație pe colon, a anunțat Eugen Tomac, liderul PMP, pentru Mediafax.

Senatorul PMP Cristian Lungu a fost adus, joi, de la spital, la Parlament, cu ambulanța, pentru a putea vota moțiunea de cenzură. El a spus că imediat după vot se va întoarce la Cluj Napoca pentru a fi operat.

„A existat câteva voci care au ajuns și la urechile mele că aș ascunde o trădare prin neapariția mea. Am vrut să dovedesc un lucru. A fost decizia mea. Doctorul m-a obligat să dau două declarații. După moțiune mă întorc la Cluj, să mă operez”, a declarat Cristian Lungu.

El a mai spus că operația era programată miercuri seara.

Știre inițială

Președintele PMP, Eugen Tomac a spus, pentru Mediafax, că senatorul Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie transportat cu ambulanța pentru a putea vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, deși acesta urmează să fie operat pe colon.

„Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie adus cu ambulanța la Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură. Acesta urmează să fie operat pe colon”, a spus Tomac.

Eurodeputatul Eugen Tomac, a declarat, luni, că parlamentarii formațiunii au decis să voteze la vedere, joi, în favoarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD.

Guvernul se bazează pe 202 parlamentari PSD, în timp ce Opoziția , matematic, deține 238 de voturi. Pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată este nevoie de cel puțin 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului.

 

×
Inchide