• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

USR critică Guvernul Dăncilă: Vedem miniștri urmăriți penal. Este un lucru foarte grav care va afecta România

USR critică Guvernul Dăncilă: Vedem miniștri urmăriți penal. Este un lucru foarte grav care va afecta România
Detalii pe Gândul.

„Vedem din nou miniștri urmăriți penal în conducerea României și cred că ăsta este un lucru foarte grav și un semnal foarte prost pe care România îl trimite către partenerii europeni și către toți partenerii internaționali. Guvernul trebuie să fie de o conduită morală ireproșabilă. Faptul că în viziunea domnului Ștefănescu pot pune miniștri penali pentru că pot, este un lucru foarte grav, care va influența bunul mers al României și relațiile cu partenerii”, a declarat deputatul USR Ionuț Moșteanu.

El a caracterizat Guvernul condus de Viorica Dăncilă drept „Guvernul Dragnea 3″.

„Avem un al treilea Guvern Dragnea, putem să spunem Guvernul Dragnea 3. Acum se pare că și-a găsit, în sfârșit, varianta perfectă în conducerea Guvernului și foarte probabil în următoarele două luni vom vedea o nouă ofensivă împotriva Justiției, de data aceasta având omul care să îl asculte acolo”, a adăugat Moșteanu.

Senatorul Radu Oprea, fost prefect al județului Prahova, a fost trimis în judecată, în ianuarie 2016, pentru evaziune fiscală și complicitate la spălare de bani, dar în prezent este propus de PSD ca ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Inchide