Victor Ponta, despre acuzele lui Codrin Ștefănescu: Nu mai suntem membri ai partidului. Nu vi se pare o idioțenie?

Victor Ponta, despre acuzele lui Codrin Ștefănescu:  Nu mai suntem membri ai partidului. Nu vi se pare o idioțenie?
Publicat: 22/09/2017, 20:40

Victor Ponta a spus că acuzațiile care i s-au adus de către secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, nu sunt justificate deoarece nici el, nici George Maior nu sunt membri de partid, iar cu Codruța Kovesi nu a mai vorbit din 2014.

„Sunt acuze care fac de râs PSD. Eu nu mai sunt membru PSD, este ca și cum aș vrea să devin președintele Statelor Unite fără să fiu cetățean american. Nu am vorbit niciodată cu domnul Maior despre PSD. Nu mai suntem membri ai partidului. Nu vi se pare o idioțenie?”, a spus Ponta.

El a apreciat drept „complet idiot” comunicatul în care Ștefănescu l-a acuzat că, în complicitate cu fostul șef al SRI și procurorul-șef al DNA, încearcă să-l înlăture pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului. „PSD poate să-și facă și alt tip de imagine decât cu un comunicat absolut idiot cu care nu reușește să păcălească pe nimeni (…) Ca fost pesedist, mă doare sufletul să scot pe unul care să spună asemenea prostii”, a mai spus Ponta.

În ce privește dosarul care i s-a deschis vicepremierului Sevil Shhaideh de către DNA, fostul prim-ministru a spus că nu a făcut niciun denunț, fiind doar audiat ca martor în privința modului în care s-a adoptat Hotărârea de Guvern prin care insula Belina a trecut în proprietatea CJ Teleorman.

„Nu am făcut niciun denunț în acest dosar. Nici contra lui Dragnea, nici împotriva altcuiva. Luni va ajunge dosarul la Comisia juridică și se va vedea că nu există un denunț făcut de mine. Când vor constata acest lucru aștept niște scuze de la domnul Dragnea”, a mai spus Ponta.

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, susține că acțiunea demarată de procurori împotriva lui Sevil Shhaideh este „o ultimă zvâcnire” într-o bătălie purtată împotriva PSD de către „rămășițele binomului”, Ștefănescu nominalizându-i pe George Maior, Florian Coldea și Codruța Kovesi.

„Suntem pur și simplu stupefiați! În plin scandal național ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susținut de înregistrări, filmări, declarații incendiare din interior, scandal care este preluat până și de presa internațională, rămășițele fostului binom, în loc să-și prezinte în bloc demisiile de urgență, continuă bătălia nu numai împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, ci pur și simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăți fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică și nu în ultimul rând pentru asanarea instituțiilor statului”, se arată într-un comunicat de presă, dat publicității vineri de către Codrin Ștefănescu.

Secretarul general al PSD susține că „rămășițele binomului” care se simt amenințate de campania de curățare a sistemului acționează coordonat împotriva liderului partidului, Liviu Dragnea. „George Maior, cel care de ani de zile se visează președinte al PSD, prim ministru sau chiar președinte de țară, în echipă cu Coldea, Kovesi și recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resursele pe care le mai au în sistem. Iar acțiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD”, a afirmat Ștefănescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală