VICTOR PONTA îi cere demisia lui Orban: „Haide, Ludovicule, că poți și tu. Avem nevoie de un Guvern condus de Arafat”

Redactor:
Gândul
VICTOR PONTA îi cere demisia lui Orban: „Haide, Ludovicule, că poți și tu. Avem nevoie de un Guvern condus de Arafat”
Liderul Pro Romania, Victor Ponta

După anunțul demisiei lui Victor Costache din funcția de Ministru al Sănătății, președintele Pro România, Victor Ponta îi cere lui Ludovic Orban să facă același lucru. 

Ponta este de părere că premier ar trebui să fie Raed Arafat și îi cere lui Ludovic Orban să renunțe la șefia Guvernului.

Ponta a postat un mesaj pe Facebook, prin care critică Guvernul Orban și descrie motivele pentru care Victor Costache ar fi fost obligat să demisioneze:

„Haide Orbane – haide Ludovicule – hai că poţi şi tu! Demisia – acum! Avem nevoie de un guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat – cu miniştri profesionişti şi curajoşi! Acum”, a scris Ponta pe Facebook.

„Este suficient capul lui Moțoc? Scapă vinovații cei mari?”

Ponta susține că Victor Costache „a fost demisionat” pentru a fi acoperite „minciunile de la Suceava, minciunile cu >, minciunile cu >”.

 

„Dar este suficient “ >? Scapă vinovații cei mari? În luna februarie aveam nevoie de un Guvern care să ia masuri de pregatire pentru Epidemie – Ludovic Orban a orchestrat căderea Guvernului ca să facă Alegeri Anticipate !”, acuză Ponta.

Fostul premier Victor Ponta este de părere că o soluție pentru cobaterea pandemiei este înlocuirea Guvernului:

„În martie aveam nevoie de un Guvern stabil – Florin Cîţu şi Guvernul PNL au fugit din Parlament. La Spitalul Judeţean Suceava aveam nevoie de echipamente de protecţie pentru personalul medical – preşedintele CJ şi al PNL Suceava Gheorghe Flutur s-a ocupat de fântâna arteziană şi luminiţe de Paşte. Toate spitalele din ţară au nevoie de echipamente şi medicamente şi ministrul Sănătăţii Costache îşi dă demisia. Am spus de mult timp că această grupare Orban PNL este la fel de periculoasă pentru România ca şi epidemia de coronavirus! Solutia imediata este inlocuirea acestui Guvern PNL Orban – cu un Guvern de Uniune Nationala condus de Raed Arafat si format din ministri profesionisti si curajos”, a scris Ponta pe Facebook.

Inchide