Victor Ponta își lansează de ziua lui candidatura pe Arena Națională. Cum sunt invitați angajații unei regii de stat la mega-show-ul cu 70.000 de spectatori

Victor Ponta își lansează de ziua lui candidatura pe Arena Națională. Cum sunt invitați angajații unei regii de stat la mega-show-ul cu 70.000 de spectatori
Publicat: 18/09/2014, 20:47
Actualizat: 18/05/2015, 23:48

PSD încearcă o veritabilă demonstrație de forță înaintea alegerilor prezidențiale și i-a pregătit candidatului Victor Ponta o lansare fastuoasă, pe stadionul Național, chiar de ziua lui de naștere, la care au fost invitați 70.000 de simpatizanți și membri ai Alianței PSD-PC-UNPR.

Primul experiment politic cu stadionul Național a fost făcut în timpul USL, în octombrie 2012, când Uniunea a folosit stadionul pentru lansarea candidaților la parlamentare. Atunci, au fost aduși cu autocarele, din toată țara, aproximativ 60.000 de persoane.De data aceasta, PSD-ului îi revine misiunea de a mobiliza militanții și pentru a umple stadionul cu 70.000 de persoane.

Deja în teritoriu, oamenii sunt invitați să viziteze stadionul Național din Capitală și să participe la lansarea lui Victor Ponta.

Strategii au ales special data de 20 septembrie, care coincide cu ziua de naștere a premierului Victor Ponta, dar și cu aniversarea a 555 de ani de la atestarea documentară a orașului București.

Show-ul electoral este programat să înceapă la orele 16.00, iar durata acestuia va fi de aproximativ două ore. În fața unei peluze a fost instalată o scenă de pe care vor vorbi liderii PSD, candidatul Victor Ponta, dar și primarul Sorin Oprescu.

În București, au apărut mesaje în care angajații unei mari regii sunt anunțați că sâmbătă 20 septembrie, la orele 15, „se va organiza o excursie pentru vizitarea stadionului Național „Lia Manoliu. Pentru ca transportul să fie organizat, doritorii se vor înscrie pe listele existente”, se arată în mesajul postat pe geamurile sediilor regiei. Și în țară, cetățenii sunt invitați să participle la spectacolul pregătit pentru lansarea lui Victor Ponta, din fiecare județ urmând să ajungă la București autocare cu susținători.

PSD a încheiat un contract cu Primăria Capitalei, urmând să plătească pentru închirierea arenei aproximativ 40.000 de euro plus TVA, dar și cheltuielile cu lumina și alte utilități aferente. Liviu Dragnea afirma în 2012 că evenimentul de pe arena națională a costat aproximativ 140.000 de euro.

De reușita tehnică a show-ului se va ocupa o firmă apropiată lui Sebastian Ghiță, 360 Revolution, cea care a fost folosită de PSD și la Congresul extraordinar al PSD de la Alba Iulia, dar și la Consiliul Național de la Craiova. Evenimentul va fi deschis prin intonarea imnului national.

Înaintea Congresului, între reprezentanții PSD și cei ai Primăriei, Poliției, Jandarmerie, RATB și Metrorex a avut loc o ședință tehnică despre evenimentul PSD de pe National Arena.

Premierul Victor Ponta a vorbit pentru prima data deschis despre candidatura sa la prezidențiale după Comitetul Executiv al PSD de la Orăștie de la finele lunii iunie. La Consiliul Național de la Craiova, 29 iunie, și-a lansat candidatura, iar Congresul extraordinar de la Alba Iulia, 12 septembrie, i-a validat candidatura. Victor Ponta a fost primul candidat care și-a depus lista de semnături la Biroul Electoral Central, aducând aproximativ două milioane de semnături – 1.195.400. Liviu Dragnea afirma în cadrul unui miting electoral că Ponta are nevoie de cinci milioane de voturi pentru a ajunge președintele României.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Cine e Mihaela, fata de 24 de ani care s-a aruncat de la etajul 15!...
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Test de cultură generală. Roșiile sunt fructe sau legume?