Cristian Andrei
01.07.2014
Politică

Victor Ponta va angaja un consilier american pentru prezidențiale

Victor Ponta va angaja un consilier american pentru prezidențiale
Ponta va avea un consultant din SUA

Surse din PSD au declarat pentru gândul că în campania pentru prezidențiale Victor Ponta va fi consiliat de un expert american, urmând a se încheia un contract cu acesta în perioada următoare. Campania lui Ponta va fi condusă de președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, iar Ponta va continua colaborarea și cu consultanții Dan Sultănescu și Bogdan Teodorescu. La prima ședință a conducerii PSD, senatorul Dan Șova va deveni oficial purtătorul de cuvânt al PSD, decizia fiind luată la Comitetul Executiv informal al social-democraților de la Orăștie.

Potrivit surselor citate, consultantul american a avut două vizite în acest an în România, el urmând să fie prezentat oficial de către prezidențiabilul Victor Ponta. În 2009, fostul prezidențiabil PSD, Mircea Geoană a lucrat cu strategii americani de la Benenson Strategy Group.

În Comitetul Executiv s-a stabilit că de la partid campania va fi condusă de președintele executiv, Liviu Dragnea. Totodată, consultanții cu care premierul Ponta lucrează deja, Bogdan Teodorescu și Dan Sultănescu, vor fi implicați și ei în campania pentru prezidențiale.

 

 

 

 

Inchide