VIDEO | Ludovic Orban: „M-am hotărât să candidez pentru că am capacitatea de a conduce în continuare PNL spre o evoluție pozitivă

Publicat: 27/08/2021, 22:19

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat vineri, în cadrul prezentării Moțiunii „PNL – Forța Dreptei” în Comitetul Director Județean al PNL Vaslui. că decizia de a candida pentru șefia Partidului Național Liberal a luat-o foarte greu, deoarece simte că poartă o mare răspundere pentru partid și dorește să conducă destinele liberalilor spre o mai bună evoluție, dar și pentru a pregăti partidul pentru alegerile din 2024.

„M-am hotărât foarte greu să candidez pentru un nou mandat. Mi-am făcut un bilanț. Trebuie să vă spun că în contul personal nu am găsit mai nimic și în viața familială, și în ceea ce privește alte lucruri care țin de plăceri, obiceiuri”, a declarat Orban.

Liderul PNL susține că luase în calcul posibilă retragere din viața politică la cel mai înalt nivel, afirmând că ar fi mai bine să se gândească mai mult la el și viața privată.

„Sacrificiul meu pentru partid a fost total. Mi-am dedicat tot timpul, toată energia mea și mai ales în anul de guvernare în care am trecut prin niște încercări prin care nu ne-am fi imaginat niciodată că vom fi puși să dăm soluții la situații pe care nimeni nu le putea imagina. Am stat și m-am gândit, poate e timpul să mă gândesc mai mult la mine. Vine un moment în care îți pui întrebarea, oare are rost, are vreun sens, mai ales când te apropii de ultimii ani din viață și te mai gândești și la ține”, a spus Ludovic Orban.

Președintele liberalilor spune că a decis să candideze întrucât consideră că are capacitatea de a conduce în continuare PNL spre o evoluție pozitivă și spre o guvernare performantă. De asemenea, a ținut să le răspundă celor care afirmau că „ a terminat benzina” în politică, precizând că are încă o energie pe care nu o au alții mai tineri decât el, făcând referire voalat la premierul Florin Cîțu.

„Am luat această decizie pentru că toată viața mea matură mi-am dedicat-o PNL. Simt că port o răspundere foarte mare pentru PNL. M-am hotărât să candidez pentru că am capacitatea de a conduce în continuare PNL spre o evoluție pozitivă, spre o guvernare performantă și mai ales că am puterea de a pregăti PNL pentru un an crucial care va fi anul 2024, care va fi un an decisiv pentru evoluția ulterioară a României. De 30 de ani sunt implicat în viața politică, chiar dacă unii zic că nu mai am benzină eu vă zic că am o energie pe care unii de 30 sau 40 de ani nu o au”, a afirmat liderul PNL.

El afirmă că și-ar fi dorit să mai participe la campania electorală de la „firul ierbii”, așa cum o făcea în trecut când mergea pe străzi să lipească afișe electorale.

„Și am ceva în plus. Din cauza experienței și a faptului că am trecut prin toate etapele și acum că președinte de partid dacă nu m-am dus să lipesc afișul la 12 noaptea, să simt mirosul de aracet și mai ales să simt cum echipa pornește bătălia pentru câștigarea unor noi alegeri nu mă simt bine”, a spus Ludovic Orban.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU