Vlad Moisescu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL. Cum a reacționat Crin Antonescu

Vlad Moisescu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL. Cum a reacționat Crin Antonescu
Publicat: 04/02/2013, 16:42
Actualizat: 06/05/2019, 22:32

Fostul președinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al partidului, din cauza „incompatibilității de viziune și metodă” între el și Crin Antonescu. „Este un gest pentru un mic scandal”, a comentat președintele PNL decizia lui Moisescu.

„Astăzi, 4 februarie 2013, am înaintat Biroului Permanent Central al Partidului Național Liberal demisia mea din funcția de vicepreședinte al partidului. Actul demisiei reprezintă manifestarea dezacordului meu față de modul în care dl. Crin Antonescu înțelege să utlizeze prerogativele de președinte al PNL în scopul reglării de conturi personale în interiorul partidului”, susține Moisescu.

Printre motivele invocate se mai numără decapitarea conducerii organizațiilor de tineret și studenți ale filialelor PNL Sector 1 și suspendarea activității Curții de Onoare și Arbitraj a partidului.

„Fiți conștienți că PNL înseamnă mai mult decât un vehicul electoral sau o siglă de partid. PNL este promotorul și garantul liberalismului în România. Gândiți-vă, de aceea, foarte bine înainte de a decide înlocuirea proiectului nostru vechi de 23 de ani cu obiectivul pe termen scurt al unei singure persoane”, a fost mesajul transmis de Moisescu colegilor de partid.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase