Votul moțiunii | Aplauze la votul a doi aleși cu probleme de sănătate. Puterea și Opoziția monitorizează

Redactor:
Alexandru Costea
Votul moțiunii | Aplauze la votul a doi aleși cu probleme de sănătate. Puterea și Opoziția monitorizează
Parlamentarii Cristian Lungu și Cornel Olar, ambii cu probleme de sănătate, dar și cei ai UDMR, au fost apludați joi, când au votat moțiunea de cenzură. Reprezentanții Puterii și Opoziției monitorizează îndeaproape votul secret cu bile.

Senatorul PMP Cristian Lungu și deputatul PNL Cornel Olar, ambii cu probleme de sănătate, au fost aplaudați de parlamentari în momentul în care au votat la moțiunea de cenzură.

Cristian Lungu a fost adus, joi, de la spital, la Parlament, cu ambulanța, pentru a putea vota moțiunea de cenzură. Acesta a spus că imediat după vot se va întoarce la Cluj Napoca pentru a fi operat.

De asemenea, sunt aplaudați și parlamentarii UDMR care se prezintă să voteze din sală.

Reprezentanții Puterii și Opoziției s-au poziționat în preajma pupitrului de unde se citește lista parlamentarilor pentru ca senatorii și deputații să voteze.

Printre cei care asistă lângă pupitru se numără Daniel Constantin (ProRomânia), Lia Olguța Vasilescu (PSD), Florin Roman (PNL) și Robert Turcescu (PMP).

În sala de ședință se află și liderul PNL, Ludovic Orban, care a fost invitat de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să meargă în zona rezervată invitaților.

La vot asistă și premierul Viorica Dăncilă, care este înconjurată de parlamentari PSD și membri ai Executivului.

 

×
Inchide