VIDEO Publicistul Ion Cristoiu, despre confruntarea Rusia-NATO: „Un război cu NATO sau cu Occidentul va fi un război al stelelor. Toată această înarmare se face pentru a doua etapă care va începe…”

Publicat: 27/04/2022, 23:37
Actualizat: 27/04/2022, 23:37

Publicistul Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre direcția în care se duce războiul din Ucraina, dar a punctat și faptul că o confruntare între Rusia și NATO va fi la nivelul de război al stelelor. 

 „M. Tucă: La începutul emisiunii, spuneați că războiul spuneați că războiul ăsta durează 20 de ani. Acum, dipă acest răspuns a lui Putin, după această escaladare, credeți că va face războiul mai lung sau mai scurt?

I. Cristoiu: Va face un război lung, în două părți. Toată această înarmare se face pentru a doua etapă care va începe  printr-o ofensivă sau o contraofensivă a ucrainenilor.

M. Tucă: Credeți că va fi o confruntare directă Rusia-NATO?

I. Cristoiu: Da, va fi la nivel de războiul stelelor. Poate să înceapă și acuma. Marius Tucă, un război cu NATO sau cu Occidentul va fi un război al stelelor.”

Vladimir Putin amenință Occidentul cu un „răspuns fulgerător”

Președintele rus Vladimir Putin amenință că va răspunde cu o forță „fulgerătoare” în fața oricărui adversar din Occident care îndrăznește să se amestece în „operațiunea specială” din Ucraina. 

„Dacă cineva intenționează să intervină în evenimentele în curs (din Ucraina) din exterior și creează amenințări strategice inacceptabile pentru noi, atunci ar trebui să știe că răspunsul nostru la aceste lovituri va fi rapid, fulgerător”, a declarat Putin în timpul unei alocuțiuni în fața legislatorilor din Sankt Petersburg, potrivit Agerpres.

„Avem toate instrumentele pentru acest lucru – unele cu care nimeni nu se poate lăuda. Și nu ne vom lăuda. Le vom folosi dacă va fi nevoie. Și vreau ca toată lumea să știe acest lucru”, a adăugat el.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.