VIDEO| „Putin este un ticălos”. Ce s-a întâmplat cu soldatul rus care s-a filmat zâmbind, în timp ce bombarda Ucraina

VIDEO| „Putin este un ticălos”. Ce s-a întâmplat cu soldatul rus care s-a filmat zâmbind, în timp ce bombarda Ucraina
Sursă foto: Twitter
Publicat: 04/03/2022, 15:12

Soldatul rus care s-a filmat zilele trecute zâmbind, în timp ce lansa o salvă de rachete asupra Ucrainei, a ajuns pe un pat de spital. În momentul bombardării, tânărul militar avea pe haină inscripționat un mesaj șocant: „Ei vor muri, iar noi vom merge în Rai”.

Ocupantul rus s-a răzgândit în privința invadării Ucrainei de către trupele rusești. El nu mai zâmbșste în timpul bombardamentelor”, a notat ironic canalul Nexta.

Aceștia au prezentat două înregistrări în care soldatul rus zâmbește, pe 25 februarie, când zâmbește și una de pe 1 martie, în care același soldat este pe un pat de spital.

Este Putin un ticălos sau?”, îl întreabă ucrainenii. „Da, este”, răspunde soldatul.

Prima imagine a fost postată pe Twitter, iar zeci de comentarii au fost scrise pe pagina de socializare: „Karma îl va prinde din urmă înainte de a se termina asta”, „Nu uitaţi această faţă pentru viitor”, „Cum poate lumea să zâmbească în astfel de momente…Ruşine….”, „Va regreta acest zâmbet”, „Sper că îl vei găsi pe Dumnezeu în curând”, au fost doar câteva dintre mesaje.

Sursă foto: captură video Twitter

Ucraina, a noua zi de război

O coloană de forțe ruse a deschis focul, în primele ore ale zilei de vineri, 4 martie, vizând cea mai mare centrală nucleară din Europa, care reprezintă aproximativ un sfert din producția de energie a Ucrainei. Atacul, soldat cu un incendiu de proporții în apropierea reactoarelor nucleare, vine la doar câteva ore de la a doua rundă de negocieri ruso-ucrainene. Cele două state au declarat că au ajuns, joi, la o înțelegere privind „securizarea în comun a coridoarelor umanitare pentru evacuarea civililor și, de asemenea, cu privire la furnizarea de medicamente și hrană în zonele cele mai afectate de lupte”. În acest scop, s-a agreat asupra posibilității unei încetări temporare a focului.

Citește și Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul