Dieta reginei Elisabeta a II-a | Ce trebuie să mănânci și să bei, ca să prinzi vârsta de 96 de ani

Dieta reginei Elisabeta a II-a | Ce trebuie să mănânci și să bei, ca să prinzi vârsta de 96 de ani
SURSA FOTO: Pixabay
Publicat: 11/05/2022, 11:36

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord are o sănătate și o siluetă de invidiat pentru vârsta ei. Secretul suveranei britanice ține de gene, dar și de alimentația echilibrată.

Regina Elisabeta a II-a îşi începe diminețile cu o baie, apoi savurează micul dejun pregătit de chefii din personalul Casei regale britanice. De cele mai multe ori, Majestatea Sa mănâncă la micul dejun terci de ovăz, fulgi de porumb, marmeladă şi iaurt, scrie CSID, tocmai de aceea suverana britanică reuşeşte să-şi menţină silueta, la o înălţime de 1,63 metri și o greutate de 70 de kilograme, fără să ţină vreodată diete.

Trei mese pe zi

Potrivit sursei citate, secretul siluetei sale de invidiat stă în gene, având în vedere că mama sa a trăit până la vârsta de 101 ani. Deşi este la rândul său mamă a patru copii – Edward, Andrew, Charles şi Anne, naşterile nu au adus modificări asupra siluetei sale suple.

În plus, conform informațiilor existente, se pare că Majestatea Sa nici nu este o mare iubitoare a dulciurilor, ci preferă mâncărurile simple. Porţiile sunt extrem de mici şi manâncă trei mese pe zi.

Conform tradiției, niciodată nu ratează ora ceaiului, iar pe timpul zilei, consumă undeva între trei şi șase băuturi alcoolice, începând cu gin, până la Dubonnet, pe care îl bea înainte de prânz. Apoi, continuă cu vin, Martini sau şampanie.

După micul ejun, Regina Elisabeta a II-a începe să răspundă la scrisori, apoi, imediat înainte de prânz, are programate întâlnirile oficiale, după care în mod normal ste prezentă la recepţii şi banchete.

Pentru a se relaxa şi a scăpa de stresul cumulat pe timpul zilei, Regina Elisabeta a II-a călăreşte, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale din copilările, pe care Charlotte, fiica lui Kate Middleton şi a Prinţului William, l-a moştenit.

Mai mult, regina Elisabeta Nu ia medicamente şi nici nu încearcă remedii naturiste, fiind o femeie extrem de puternică şi sănătoasă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase