Mărturii cutremurătoare din spitalul-torță: „Cred că în sacul 5 este tata. Este acum desfigurat și are aparatura topită pe el”

Mărturii cutremurătoare din spitalul-torță: „Cred că în sacul 5 este tata. Este acum desfigurat și are aparatura topită pe el”
Mărturii cutremurătoare din spitalul-torță: „Cred că în sacul 5 este tata. Este acum desfigurat și are aparatura topită pe el” / Sursă FOTO: Exploziv TV Neamț
Publicat: 17/11/2020, 13:58
Actualizat: 06/04/2021, 14:37

Mihaela Irima, psiholog de profesie, și-a pierdut tatăl în tragedia de la ATI Piatra-Neamț. Oricât de antrenați ar fi psihologii să facă față celor mai mari presiuni, în fața tragediei de la ATI, cei ce și-au pierdut oamenii dragi au clacat.

Mihaela Irimia care sâmbătă seara nu se uita la televizor și  știa că tatăl său este la etajul 3 al ATI din Piatra. Nu a fost anunțată că acesta a fost mutat la etajul 2.Bărbatul era de două zile la ATI. Într-un interviu pentru Aleph News, aceasta a povestit calvarul prin care trece.

Femeia a stabilit că sacul negru numărul 5 din spitalul torță ar putea fi tatăl ei. L-a indentificat după particularități, însă nu este sută la sută sigură. Un om blând și pașnic, care toată viața și-a plătit conștiincios asigurările de sănătate, este acum desfigurat și are aparatura topită pe el.

Da, în contextul… nici eu nu m-am uitat la televizor… Deci tatăl meu la ora 18.30 era ok, înțelegeți? Adică era sedat ușor, era intubat, era conștient, ok pentru secția de ATI vreau să zic. Era liniștit, nu era agitat, astea erau detaliile pe care eu le-am primit pe la 18.00, în jur de ora 18.00-18.30. E momentul în care prietena mea m-a sunat și mi-a zis: Mihaela, ce-i cu tata? Eu habar n-aveam că arde secția, ce să vă spun? Că nu eram cu televizorul deschis, înțelegeți?După care eu am mers la spital, m-am învârtit, m-am sucit, am încercat, n-am reușit să aflu atunci nimic. După care am sunat și eu pe toată lumea pe care o cunosc și într-un final, într-un final am primit”, a declarat Mihaela Irima pentru Aleph News.

”70-80% au zis că respectivul cadavru e al tatălui meu”

Ce să vă spun că m-am dus să-l identific pe tata și că i-am văzut pe toți și că i-a ars capul și că are sonda de intubație lipită de cateter… Adică în proporție de vreo 70-80% sunt sigură că e tata, am dat probe ADN, ce să vă spun, ce să vă spun?Din tot cei arși, 3 îi recunoaște familia și nu sunt probleme, restul sunt… n-ai cum să-ți dai seama. Adică ca să ai o certitudine, mă rog, eu știam că are tata cât de cât niște particularități dar în condițiile în care… și cum arată cadavrul am încă dubii că ar fi el. Dar așa, din ce știu eu, și cum i-a mutat, susțin că 70-80% au zis că respectivul cadavru e al tatălui meu. Și pe feeling, na, că totuși e tata. Am stabilit că un număr de acolo, respectiv numărul 5 ar fi tata”, a mai declarat Mihaela Irima.

Zece pacienți care erau bolnavi de COVID și erau intubați au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, potrivit celui mai nou bilanț. Alte șapte persoane, între care un medic care a suferit arsuri extinse, sunt în stare gravă. Încă trei cadre medicale – un medic și două asistente – au primit îngrijiri pentru arsuri, dar starea lor este mai bună și nu necesită internare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Ziua în care sute de mii de oameni au ieşit în stradă pentru Regele Mihai