Campanie ȘOCANTĂ pentru lansarea unui medicament de memorie. VIDEO

Campanie ȘOCANTĂ pentru lansarea unui medicament de memorie. VIDEO
Cum s-au gândit producătorii de medicamente pentru boli neuropshice și neurodegenerative să-și promoveze produsele

O campanie publicitară a unui producător român de medicamente stârnește critici dure în rândul internauților , care îi acuză pe aceștia de instigare la ură și discriminare. Campania are și un site dedicat, intitulat  uraste.ro.

Aici sunt postate trei spoturi la suplimente pentru boli neurodegenerative și neuropsihice, cum ar fi Alzheimer, Parkinson, scleroză sau senilitate, al căror mesaj îndeamnă la ură față de efectele pe care aceste afecțiuni le au asupra indivizilor. 

„Urăște-ți tatăl care nu mai știe că-ți plac cireșele. Urăște-ți tatăl ce nu mai știe care este echipa ta de fotbal preferată. Urăște-ți tatăl care nu mai are povești noi de spus. Urăște-l, pentru că acesta nu este tatăl tău. Este doar boala care încet, încet ia chipul lui. Boala care poate fi învinsă prin grija și iubirea ta. Grăbește-te, fiecare zi e importantă! Adu-ți tatăl adevărat înapoi”. Acesta este mesajul prin care este promovat suplimentul la tratamentul pentru Alzheimer.

„Urăște-ți băiețelul care a devenit de nestăpânit. Urăște-ți băiețelul care niciodată nu vrea să stea locului și nici nu te ascultă. Urăște-ți băiețelul care se enervează din nimic și se poartă urât cu ceilalți. Urăște partea din el care îl face așa. Nu e vina lui. E doar boala care îi afectează comportamentul. Sub masca asta e un copil care vrea să îți arate toată iubirea, dar pur și simplu nu poate. Poți să îl ajuți, prin multă grijă, răbdare și înțelegere. Grăbește-te, fiecare zi e importantă! Ajută-ți băiețelul să devină fiul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna”. Așa sună mesajul reclamei la un supliment indicat persoanelor cu autism.

„Urăște-te că nu mai ești în stare să termini proiectele și că stai tot timpul peste program. Urăște-te că o să ratezi în ritmul ăsta promovarea. Urăște-te că acum ești chiar tu unul dintre colegii la care te uitai cu superioritate acum două săptămâni. Urăște-te că pur și simplu nu mai ești tu. Dar tu n-ai fost întotdeauna așa. E doar o versiune obosită a ta, care nu mai are putere și chef să lucreze. Urăște-o și pune piciorul în prag, dacă vrei să regăsești partea din tine care pleacă la timp la birou, după ce rezolvă toate problemele. Fii din nou tu, așa cum ești de fapt”, este mesajul celui de-al treilea spot de promovare.

 

Inchide