• Publicat:
Sănătate

Era obeză, suferea de acnee și nu mai voia să iasă din casă. Transformarea unei tinere, dupa ce a renunțat la două alimente

Era obeză, suferea de acnee și nu mai voia să iasă din casă. Transformarea unei tinere, dupa ce a renunțat la două alimente
O americancă, mamă a patru copii, ajunsese să îi fie rușine să mai iasă din casă din cauza felului în care arăta: era obeză și avea tenul plin de acnee. O simplă reclamă i-a schimbat însă viața. Cum arată în prezent aceasta.

Kirsty Huntley, o americancă de 32 de ani și mamă a patru copiii, era atât de complexată din cauza kilogramelor în plus și a acneei ce îi afectase fața mai rău decât atunci când era adolescentă încât a decis să nu mai iasă din casă, scrie The Mirror.

Foto: The Mirror // Kirsty Huntley înainte și după ce a slăbit

În prezent femeia este total schimbată față de cum arăta în urmă cu 7 ani, iar pentru asta tot ce a făcut a fost să renunțe la două alimente: cafea și ouă.

Foto: The Mirror // Kirsty Huntley, înainte de a renuțat la ouă și cafea

Americanca a fost diagnosticată în 2008 cu sindromul Behcet, o boală care îi afectase toate organele din corp. În plus, din cauza bolii acneea de care suferea încă din adolescență s-a înrăutățit. „Toată viața am avut probleme cu felul în care arăta tenul meu, dar acestea s-au înrăutățit odată cu diagnosticarea cu sindromul Behcet. Aveam coșuri pe tot corpul – pe față, pe mâini, pe coapse și piept. Aveam patru copii, dar arătam ca o adolescentă”, a povestit tânăra.

A fost la o serie de doctori și nici unul nu a reușit să îi rezolve probleme de sănătate. În aceste condiții, stima de sine îi scăzuse atât de rău încât ajunsese să nu mai iasă din casă, fiindu-i rușine de felul în care arăta.

O reclamă la televizor la un test alergologic i-a schimbat însă viața. După ce și l-a făcut a văzut că avea o intoleranță la ouă și cafea. În mai puțin de trei luni, Kirsty Huntley a  reușit să slăbească 15 kilograme, iar pielea ei s-a înfrumusețat considerabil.

Foto: The Mirror // Kirsty Huntley, după ce a scos din meniul zilnic ouă și cafea

„Nu m-am gândit că o alergie te poate afecta atât, iar doctorii nu mi-au vorbit niciodată despre acest lucru”, spune Kirsty. Mai mult de atât, în luna ianuarie a anului 2015, a fost remarcată de compania de modele Miss Curvaceous UK, care i-a propus să defileze pe podium.

„Nu îți dai seama cât de rău și fără vlagă te poți simți dacă mănânci ce nu trebuie. De cand am renunțat la ele mă simt grozav”, a mai spus tânăra.

Inchide